mieta Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Wiem, wiem taki tematów było całkiem sporo na tym i na innych forach. Ale dalej nie mogę się zdecydować na konkretne mobo. I dlatego chciałbym was prosić o pomoc w wyborze płyty pomiędzy asuskiem p5k pro, a DFI LP DK P35-t2 . Za asusem przemawia lepszy dźwięk 8 faz zasilania?? A DFI to DFI klasa sama dla siebie :wink: Pozdrawiam i proszę o pomoc w wyborze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardy99 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 To zależy czego od niej oczekujesz. Jeśli podkręcanie będzie niewielkie to spokojnie możesz wsiąść Asusa i inne zwykłe płyty na P35. Jednak jeśli chcesz proca dość konkretnie podgonić to DFI. Co to różnic miedzy 8 fazami, a 4 to marketing w przypadku tego Asusa. Dopiero 8 faz u wyższych modeli na P45 daje jakaś tam różnice. Nie wiem jaka jest dźwiękówka na Asusie ale na DFI jest ALC885, a to bardzo przeciętny kodek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieta Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 To mam jeszcze jedno małe pytanko czy na te dwie płyty zmieści się tr ultra 120-a w pionie?? THX za odpowiedź :wink2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...