bartek46op Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Witam szukam jakiejś w miare dobrej maty która zmiększy świergoty na łagodniejsze głosy... chcę obić "podłogę", lewą ściankę i przód (żaslepki). Cena gdzieś do 50 zł, chciałbym żeby były płaskie nie jakieś falowane bo sie nie zmieszczą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_kubek2 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 chcę obić "podłogę", lewą ściankę i przód (żaslepki).nic nie da. Matami musi być obłożona cała obudowa. chciałbym żeby były płaskie nie jakieś falowane bo sie nie zmieszczą.pofałdowane są lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Prawej ścianki nie obije bo sie nie domknie, teraz na chama jest domknięta bo kable są za ścianka. W takim razie co proponujesz? (wyciąganie płyty nie wchodzi w grę. Mogę obić dół, górę i lewą ściankę tylko czym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osa512 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Jak chcesz maty dedykowane do kompow no zajrzyj TUTAJ. Jak chcesz troche po kosztach to allegro i szukaj mat APP :] a WC to choroba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zbieram na WC :) Czemuż to choroba? W pozytywnym słowa znaczeniu? : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Odpuść maty wpierw złóż wc ... ale wpierw uzbieraj jeszcze z 300-400 zł.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolce79 Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 app nic nie dają, maty muszą być grubości takiej jaką spire lub akasa dają, a najlepiej to po prostu magic fleece kupic, ale to juz jest drogi zakup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Zakup mat poza walorami estetycznymi nic nie daje...sorry daje 1% ciszej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...