mastertab Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 (edytowane) Włączenie Physx na max. na 4850 powoduje spadek fps z 60 do 8-10. Nie mniej jednak gra wciąga jak na razie złego słowa powiedzieć nie mogę idę grać dalej w to demko przejdę do końca będę mógł napisać coś więcej. EDIT: Przejście demka to 12-15 minut. Walka łatwa, szybka, przyjemna i efektowna czyli duży + za to. Grafika jak to UE 3.0 tekstury nienajlepszej jakości, ale widziałem gorsze tutaj akurat źle nie jest także graficznie jest bardzo dobrze, a i wymagania są niskie jak to na UE 3.0 gdyby jeszcze nie ten badziewny Physx, za jakość grafiki + za Physx -. Klimat świetny czuć pierwszy film Batman-a gdzie Jokera grał Jack Nicholson, co akurat mnie pasuje bo tego nowego badziewia Batman Początek, itd. nie trawie. Polecam ściągnąć i zagrać szykuje się bardzo dobra gra mimo lizania dup... NV. Edytowane 7 Sierpnia 2009 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 (edytowane) A ja ściągnąłem zainstalowałem, i pokazuje mi się błąd Net Frameworka, jak dam continue to i tak nic nie daje :sad: Reinstalowałem grę i neta, i dalej to samo. Any idea? Edytowane 7 Sierpnia 2009 przez marminho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reloop Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 (edytowane) A ja ściągnąłem zainstalowałem, i pokazuje mi się błąd Net Frameworka, jak dam continue to i tak nic nie daje :sad: Reinstalowałem grę i neta, i dalej to samo. Any idea?Może masz za starą wersję framework'a (albo wogóle brak)? http://www.microsoft.com/downloads/details...31-508d977d32a6 Edytowane 7 Sierpnia 2009 przez reloop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Mam i najnowszego, a skoro reinstalowalem to znaczy że muszę mieć :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 (edytowane) Co do samej gry Brakuje mi troche bardziej mrocznej natury Arkham Asylum ( kto czytal komiks wiedzialby o co chodzi ). Wkoncu to zaklad dla psychicznie chorych, a nie nowowczesny "Prison Brake". Moze pelna wersja zaskoczy pozytywniej pod tym wzgledem. W walkach czuc power ciosow co jest bardzo przyjemne podczas ich ogladania, jednak nasuwa sie refleksja, po ilu godzinach klikania lewego klawisza myszy czlowiek nie bedzie mial ochoty juz na to patrzec ?? Zagadek tak naprawde nie ma zadnych, no bo co to za zagadka, jak trzeba sie domyslic w ktorych momentach wcisnac X . Troche slabo jak na detektywistyczne zdolnosci Batmana, ale pod tym wzgledem filmy nawet nie blyszczaly, wiec ujdzie. Reszty nie ma co komentowac, bo reszte poznamy po premierze. Jak narazie uwazam ze dobrze jest ze nie spartolili tego tytulu, wystarczy spojrzec na gry z innymi bohaterami komiksow. Zapomnialem dodac ze brak interakcji takich jak niszczenie oswietlenia w celu chowania sie w mroku, robienie halasu czy wykorzystywanie elementow otoczenia do pozbywania sie oponentow uwazam za ogromny minus tego tytulu. Az tak ciezko bylo dodac to na wzor chocby pierwszych Splinter Cell , a nie tylko klawisz CTRL i mizerne chowanie sie za rogiem ?!?!? Edytowane 7 Sierpnia 2009 przez satou Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 marminho zmniejsz odświeżanie w grze na 60Hz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 (edytowane) Niestety ale w loaderze nie można zmienić odświeżania, a sama gra mi się nie włącza. Oto screen błędu Edytowane 7 Sierpnia 2009 przez marminho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 demko rzeczywiście super krótkie ale narobiło mi smaka na pełną wersję. Wygląda na to, że Batman będzie całkiem udaną produkcją i jak na razie to chyba najładniejsza gra na UE3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Demko przetestowane, szkoda, że takie krótkie ale imho bardzo fajne, zrobiło mi smaka na full'a, a walka miodzio. No i oczywiście wymagania jak to przystało na UE3 nie są Bóg wie jakie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Na steamie jest już dostępny w przedsprzedaży. Jedyne 50 ojro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Znalazłem rozwiązanie mojego problemu, trzeba było pogrzebać w plikach .ini. Co do samej gry to robi smak na fulla trzeba przyznac :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 co konkretnie zmieniłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Z pomocą przyszło to forum http://forums.eidosgames.com/showthread.php?t=92273 Wszystko jest napisane, nie będę opisywał bo nic trudnego a pewnie bym coś dziwnego napisał :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Gierka całkiem udana pod względem gameplaya. Dość ciekawie wyglądają walki no i nie zabrakło stałych elementów jak skradanie się czy szybowanie w powietrzu. Chociaż mogli dodać nieco więcej ciosów. Grafika jak na U.E 3.0 całkiem ładna. Chociaż tekstury czasem wołają o pomstę do nieba. Ale już takie mamy czasy, że w dobie konsol i wersję na PC są okrojone. Ogólnie jest na co czekać i zapowiada się jedna z (niewielu) lepszych gier 2k9. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 http://ps3.ign.com/articles/101/1016585p1.html 9.3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Demo było fajne :] Fajnie byloby, gdyby druga część Batmana, która pewnie powstanie dawała nam wolną rękę w działaniach, była mniej liniowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Recenzja Batman: Arkham Asylum na GS: http://www.gamespot.com/xbox360/action/bat...lum/review.html Video recka: http://www.gamespot.com/xbox360/action/bat...deo-review?hd=1 Score: 9,0 Szkoda tylko, że ani kasi ani czasu na to nie mam ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 można już to kupić? jest pełna wersja już/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Premiera według gryonline.pl 15 września 2009 ( światowa data premiery ) 18 września 2009 ( data wydania w Polsce ) 15 września 2009 ( data premiery w USA ) (NTSC) Wysokie oceny ma gierka, na pewno nie odpuszczę tego tytułu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość malybenek Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Grał już ktoś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Gierka w miarę fajna i taka "lekka i przyjemna". Gdybym tylko mógł przełknąć tego pana w obcisłych gatkach i pelerynce którym przyjdzie nam biegać. Tak, przyznaje się, nie trawie batmana, spidermana, supermana, antmana, dogmana, zebramana, a nawet hamburgermana. Sam gameplay wygląda na niezbyt skomplikowany. No i nie wiedziałem, że B.W. ak Batman miał rentgen w oczach, ale może nie widziałem jakiegoś filmu o panu w czarnych kalesonach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Dobry jest ;). On ma ten X-Ray Scanner (Rentgen na telefon) . Tak na poważnie to coś chyba ich powaliło z tymi wymaganiami physx - do wersji HIGH dwóch kart graficznych zalecają. Coś narypali, ale z nie ukrywam że z włączonym physx jakoś ciekawiej się gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Dobry jest ;). On ma ten X-Ray Scanner (Rentgen na telefon) . Tak na poważnie to coś chyba ich powaliło z tymi wymaganiami physx - do wersji HIGH dwóch kart graficznych zalecają. Coś narypali, ale z nie ukrywam że z włączonym physx jakoś ciekawiej się gra.dp physx osobnej karty chcą? napisali chociasz jakiej? wg mnie powinno starczać jedna 8800gt ale jak mówicie że spieprzyli to pewnie gtx280 bedzie potrzebne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Napisali, że rekomendują GTX 260 + 9800GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Napisali, że rekomendują GTX 260 + 9800GT.chyba najbardziej wymagająca gra? w crysis na pudełku mam napisane w zalecanych 7800gtx czy jakoś tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 (edytowane) chyba najbardziej wymagająca gra? w crysis na pudełku mam napisane w zalecanych 7800gtx czy jakoś takTo może czytaj dokładniej? 260 + 9800 zalecają przy wł physx i wysokich ustawieniach. W crysisie masz physx? Nie, i tu jest pies pogrzebany... Co do crysisa i zalecanych przez producenta wymagań to 7800gtx tak naprawdę nie kwalifikuje się do minimalnych. Edytowane 5 Września 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 To może czytaj dokładniej? 260 + 9800 zalecają przy wł physx i wysokich ustawieniach. W crysisie masz physx? Nie, i tu jest pies pogrzebany... Co do crysisa i zalecanych przez producenta wymagań to 7800gtx tak naprawdę nie kwalifikuje się do minimalnych. mi na 8800gts512 po oc ładnie chodzi: http://www.fotosik.pl/pok...93c31ffe36.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...93c31ffe36.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Premiera według gryonline.pl 15 września 2009 ( światowa data premiery ) 18 września 2009 ( data wydania w Polsce ) 15 września 2009 ( data premiery w USA ) (NTSC) Wysokie oceny ma gierka, na pewno nie odpuszczę tego tytułu :) grę można sciągnąć od wczoraj pełna wersja...... czyli jak to jest ze jeszcze do premiery ho ho a gre można se ściągnąć? nie podam linka bo nie wolno na forum podawać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_86 Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Tak to że przemysł internetowy(warez ;D) działa na wysokich obrotach i taki wyciek to pikuś. Dużo zależy od zabezpieczeń jakie posiada gra ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...