shooter Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 (edytowane) ok to teraz taka sprawa - jest patch 1.1 i pojawia się problem bo nawet jak ustawie physx to gra gdy chę wyjśc z pomieszczenia wysypuje się na pulpit :/ jaieś pomysły?Mam podobny problem. Jakieś sugestie? EDIT Rozwiązałem już problem. Szukajcie na forum Eidosa. Co do gry to robi wrażenie. Ustawiłem podstawowy physX i jest sympatycznie. Najlepsza są potężne ciosy Batmana - kończące kombosy. Twórcom udało się oddać pełną dynamikę i impet uderzenia. Edytowane 1 Października 2009 przez shooter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuleZZZ Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Dość długo wzbraniałem się przed zagraniem w Batmana - dziś wreszcie zainstalowałem i muszę przyznać że gra jest jedną z najlepszych w jakie grałem... Praktycznie pozbawiona wad, poza jedną - AA :( Zainstaluj stery do ati Catalyst 9.9, w CCC wymuś AA i AF (np. 4x i 16x do batmana :) ). Wygląda to i chodzi elegancko. Praktycznie bez spadków poniżej 35 FPS na hd4850 przy 1680x1050. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Mam i faktycznie chodzi elegancko - chodziło mi o sam fakt olania użytkowników ATI przez twórców... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuleZZZ Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Mam i faktycznie chodzi elegancko - chodziło mi o sam fakt olania użytkowników ATI przez twórców... Też jestem przeciwnikiem tego typu praktyk, ciekawe jaką byśmy mieli śpiewkę będąc udziałowcami Nvidii ;). Udało się Wam odpalić physxa z kartą ATI ? Zrealizować obliczenia przy pomocy CPU ? Znalazłem niejedną instrukcję w necie, ale cały czas brakuje jakichś plików do ściągnięcia. Widać zieloni ostro walczą z tym procederem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Mam problem » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Spojler" Utknąłem w bibliotece w rezydencji Arkham, szukam tych dokumentó Dr.Young i nie mogę znaleźć, zrzuciłem żyrandol,uratowałem tych gości i nie mogę tego znaleźć,proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunioslaw1 Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 (edytowane) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Tutaj masz rozwiazanie" z tego co pamiętam w tym pomieszczeniu gdzie spadl tendzwon i uratowałeś gośći wlacz tryb detektywa i znajdziesz na jednej z połek książke z odciskami palców dr young batman wezmie ta książke znajdzie kartke i j spali Edytowane 8 Października 2009 przez bunioslaw1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 (edytowane) Nic z tego. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Niestety" NIestety nie znalazłęm tego.Na pewno w tamtym pomieszczeniu to jest?Na Trybie detektywa głownie chodze więc i tak bardzo wnikliwie przeszukałem i lipa. Edytowane 8 Października 2009 przez Gosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 (edytowane) Byłeś w jej biurze ? Jak nie to idź, dopiero potem podażą się jej śladem do biblioteki. Edytowane 8 Października 2009 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Tiaaa" Kasza dobrze prawi. Wycofaj się w ogóle z tej części rezydencji. Połazisz troszkę i w pewnym momencie napotkasz takie coś: To znak, że zmierzasz w dobrym kierunku. Co do samego Batmana. Jest to jedna z najlepszych gier na PC a na pewno najlepsza w swoim gatunku. Z physX gra jest tak finezyjna i miodna, że brak słów. Dziwi mnie, że Crysis ma temat na dziesiątki stron a jest tak małe zainteresowanie tą grą. Cóż, widać tutaj jak wiele czyni odpowiednia reklama i zapowiedzi z wielkim wyprzedzeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Smutna prawda, cos mi sie zdaje ze Batman nie sprzeda sie tak rewelacyjnie jak powinien... widac to chociazby po ilosci stron topiku lub odslon recenzji. Historia zna juz przypadki gier swietnych, ktore nie zostaly docenione... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 hmm 2,5 molina kopi na datę 21.09.09 KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveVanHell Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 (edytowane) Może pokazane w filmiku techniki stosowane przez Czarnego Rycerza w celu eliminacji bandziorów Jokera kogoś zachęcą do kupienia i zagrania ? Na PC z Psyhx gra wygląda o wiele lepiej . :) http://www.gameanyone.com/video/157863 Edytowane 8 Października 2009 przez AveVanHell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 hmm 2,5 molina kopi na datę 21.09.09 KLIK Czyli jest lepiej niz przypuszczalem, ciekawe tylko ile z tego to wersje PC :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 Na PC z Psyhx gra wygląda o wiele lepiej . :) Przed Physxem te same hiper realistyczne efekty byly mozliwe na zwyklym sprzecie, bez zadnych dodatkowych wymogow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Nie wiem czemu, ale jakoś nie bawi mnie teraz klimat Batmana. A kiedyś jarałem się tym i to dość mocno. Czytałem komiksy, oglądałem bajeczki oraz wszystkie filmy oprócz tego najnowszego. Może powinienem najpierw obejrzeć ostatnią część filmu i dopiero podejść do gry. Przeszedłem demko i było nawet fajnie. Dosyć dobra grywalność, ale na razie nie zachęca mnie do zakupu tej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasajas Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 mam problem przy niektórych lokacjach jak trzeba sie podczepic lina do jakiegos otworu wentylacyjnego to za pierwszym razem sie udaje a za kolejnym juz nie ma takiej mozliwosci (nie pokazuje sie celownik) mial ktos cos takiego ?? Utknolem w jednym miejscu i nie moge wlasnie przejsc dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 (edytowane) Panowie utknąłem. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "spoiler" Wyłączyłem obie pompy i mam powstrzymać Jokera przed skażeniem wody w Gotham. Wracam do ogrodu botanicznego ale po wejściu przez drzwi, mam niewidzalną ścianę... To bład gry czy mam iść gdzieś indziej ? Z góry dzięki za pomoc Edytowane 11 Października 2009 przez -GIZIU- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "rozejrzyj się." Spójrz w lewo , miedz drzwiami a pnączem masz w lewej ścianie zmasowane przejście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 W ogrodzie botanicznym ? Za plecami mam drzwi do ogrodu botanicznego, rozglądam się i nie widzę żadnej ściany do rozwalenia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Powiadasz, że masz niewidzialną ściane, a nie masz przypadkiem pierwszej pirackiej wersji?? Bo tam sie działy takie cuda jak niewidzialne ściany z tego co mi wiadomo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveVanHell Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 W ogrodzie botanicznym ? Za plecami mam drzwi do ogrodu botanicznego, rozglądam się i nie widzę żadnej ściany do rozwalenia :wink: 3382564[/snapback] Przed Physxem te same hiper realistyczne efekty byly mozliwe na zwyklym sprzecie, bez zadnych dodatkowych wymogow. A ja kiedyś za OT na tym forum dostałem warna... Efekty są bardzo fajne ,nie wiem nie jestem fachowcem być może efekty były podobne , nie takie same ... Zresztą gdzie były te efekty panie maruda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Powiadasz, że masz niewidzialną ściane, a nie masz przypadkiem pierwszej pirackiej wersji?? Bo tam sie działy takie cuda jak niewidzialne ściany z tego co mi wiadomo.Wierz lub nie, ale mam oryginał. http://www.gameanyone.com/game/PS3/2962.html "Sie" nie chce poszukać to się nie wie. Thx za link ale jestem dalej niż po zdobyciu "ultra-pazura". No i klops. Coś się stało z save'ami. Po wyłączeniu dwóch pomp powinienem się kierować do ogrodu. W międzyczasie Trujący Bluszcz powinna "się powiększyć" co u mnie nie miało miejsca. Wracając do Arkham West, wróciłem do jaskini Batmana gdzie nie mogę przejść ze względu na bluszcz. Wyjść też nie mogę... Kaput. BARDZO proszę o wrzucenie save'a z gry po ucieczce z jakini Killer Croca, ew. trochę później, w okolicy pomp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 a tych pomp nie było 3 ? w tym pomieszczeniu gdzie pracowały jakieś duze tłoki trzeba zhackować 2 panele jakby co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Pompy były dwie: wschodnia i zachodnia. Wszystko wykonałem tak jak powinienem. Cóż, gierka się skaszaniła i jedynym ratunkiem będzie save. Mam 48% gry. Kto poratuje :( ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveVanHell Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 (edytowane) Właściwie to chyba nie da się nic załatwić save'em , gdyż działa on na zasadzie postępów z profilu. Ja mam grę skończoną w 85% . Co ciekawe oznacza to skończenie gry , dalsze 15% to chyba ukończenie trybu misji... Edytowane 13 Października 2009 przez AveVanHell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suanis Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 (edytowane) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Mam problem" Co trzeba zrobic w pomieszczeniu gdzie musielismy uderzyc kolesia z lotu ( ratowalismy straznika na krzesle ) ps. Na 250gts physx działa bez problemu przynajmniej jak na razie . Ilosc FPS zadowalajaca . [edit] wersja demo Edytowane 13 Października 2009 przez Suanis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveVanHell Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Włączyć tryb detektywa i wyjąć kratkę od przewodu wentylacyjnego i tymże wyjść . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Właściwie to chyba nie da się nic załatwić save'em , gdyż działa on na zasadzie postępów z profilu. Ja mam grę skończoną w 85% . Co ciekawe oznacza to skończenie gry , dalsze 15% to chyba ukończenie trybu misji...Ale zawsze warto spróbować niż od nowa zaczynać grę. Jest ktoś po ucieczce z jaskini Killer Croca ? Będę BARDZO wdzięczny za podesłanie save'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suanis Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 (edytowane) Włączyć tryb detektywa i wyjąć kratkę od przewodu wentylacyjnego i tymże wyjść . No własnie nie mogę :) . Wciskam spacje i lipa . Jak ją wyrwac ? [edit] Hej doszłem dzięki wielkie ! :) Edytowane 13 Października 2009 przez Suanis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AveVanHell Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Ale zawsze warto spróbować niż od nowa zaczynać grę. Jest ktoś po ucieczce z jaskini Killer Croca ? Będę BARDZO wdzięczny za podesłanie save'a. Save nic ci nie da ,bo wgrywając go będziesz w takim punkcie gry jak ja. Czyli gra już skończona . Postępy w grze zapisują sie do JEDNEGO pliku. Chyba ,ze ktos akurat jest na etapie wyścia z jaskiń Killer Croca i Ci podeśle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...