-GIZIU- Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Save nic ci nie da ,bo wgrywając go będziesz w takim punkcie gry jak ja. Czyli gra już skończona . Postępy w grze zapisują sie do JEDNEGO pliku. Chyba ,ze ktos akurat jest na etapie wyścia z jaskiń Killer Croca i Ci podeśle.No właśnie o to mi chodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 (edytowane) Czyli po zakończeniu głównego wątku, wyspę można dalej eksplorować i wtedy zajmować się tymi zadaniami pobocznymi? Edytowane 14 Października 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 Tak, masz wszędzie dostęp i możesz teraz rozwiązywać wszystkie zagadki i szukać wszystkich sekretów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Mam nowy problem, wchodzę do pokoju odwiedzin i gierka mnie wywala do windowsa. Mam "General protection fault". Ktoś się z tym spotkał ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 physX spróbuj wyłączyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 shooter, ogromne dzięki. Gierka skończona :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Heh muszę przyznać, że deliryczne wstawki w Batmanie kopią zad. Ostatnio myślałem, że karta graficzna mi padła a tutaj tylko bardzo realistyczny efekt zagazowania :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 Hahaha :) Ale wątek w prosektorium fajny, szkoda że trudny na poziomie 5-latka.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2009 Czy ktoś miał w tej grze problemy z VPU recorverem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 (edytowane) Nie wiem czemu, ale jakoś nie bawi mnie teraz klimat Batmana. A kiedyś jarałem się tym i to dość mocno. Czytałem komiksy, oglądałem bajeczki oraz wszystkie filmy oprócz tego najnowszego. Może powinienem najpierw obejrzeć ostatnią część filmu i dopiero podejść do gry. Przeszedłem demko i było nawet fajnie. Dosyć dobra grywalność, ale na razie nie zachęca mnie do zakupu tej gry.Też tak myślałem. Ale w końcu się skusiłem i nie żałuję. Gra jest fenomenalna. Klimat jest po prostu niesamowity, nawet lepiej oddany niż w Bioshock-u. Tak jakoś styl groteskowy batmana mi się kojarzy z Bioshock-iem. Na prawdę wybija się ponad przeciętność serwowaną nam od dłuższego czasu i grzechem jest nie zagrać. Bije każdą produkcję wydaną w tym roku (i nie tylko w tym) na PC-ta. Edytowane 19 Października 2009 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 Zgadzam się. Odnoszę wrażenie, że engine UT3 jest stworzony do budowania klimatu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 Pytanko mam bo utknąłem. » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "sytuacja" Po killer crock-u (o ile dobrze pamietam)mam za zadanie powstrzymac jokera (51%)przed zanieczysczeniem rzeki zdaje sie . Zrobiłem sobie tygodniowa przerwe w graniu wgrywam ostatni check point i nie wiem co robic, gdzie się udac itd. Wyszedłem przed Penitentiary byłem w pokoju odwiedzin ale nic sie nie dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 To ja się może wypowiem: gierka moim zdaniem jest bardzo klimatyczna i ciekawa, większych bugów nie posiada działa płynnie na średnim konfigu na max detalach więc jest dobrze. Postać Jokera jednak przoduje w gierce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterix Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 W jakim pliku zapisują się savy - bo zminiłem system na W7 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanko Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 (edytowane) W jakim pliku zapisują się savy - bo zminiłem system na W7 ??Biblioteki-Dokumenty-Eidos-Batman Arkham Asylum-Save Data -taka jest ścieżka w W7. Swoją drogą gra świetna. Główny wątek przeszedłem i jestem pod wrażeniem klimatu i gęstej atmosfery. Animacja, ruchy postaci, walki robią wrażenie. Najbardziej zapadają w pamięć 3 etapy ze Strachem na wróble, jak z najgorszego koszmaru i przyznam, że ręce na klawiaturze mi drżały. Najtrudniejszy moment, chyba walka z Trującym Bluszczem. Natomiast walka finałowa z Jokerem troche rozczarowuje, za łatwa, zdziwiłem się że już koniec. Po zakończeniu głownej fabuły gra zaliczona w 72%, troche zagadek, postaci do odkrycia i wyzwań przede mną. Edytowane 24 Października 2009 przez Stanko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario_86 Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 Stanko to prawda z tym Jokerem. To wcześniejsza walka(przed główną) była już dla mnie trudniejsza niż owy finalny boss. Jednak co by nie mówić gra jest wielka w pełnym tego słowa znaczenia. Najlepsza z ekranizacji komiksowych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel2009 Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 No ja tak samo zgadzam się z Mario i stanko ostatnia walka jest za łatwa ale i tak jest to dla mnie najlepsza gra roku ,niesamowity klimat i w ogóle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piterix Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 Biblioteki-Dokumenty-Eidos-Batman Arkham Asylum-Save Data -taka jest ścieżka w W7. Swoją drogą gra świetna. Główny wątek przeszedłem i jestem pod wrażeniem klimatu i gęstej atmosfery. Animacja, ruchy postaci, walki robią wrażenie. Najbardziej zapadają w pamięć 3 etapy ze Strachem na wróble, jak z najgorszego koszmaru i przyznam, że ręce na klawiaturze mi drżały. Najtrudniejszy moment, chyba walka z Trującym Bluszczem. Natomiast walka finałowa z Jokerem troche rozczarowuje, za łatwa, zdziwiłem się że już koniec. Po zakończeniu głownej fabuły gra zaliczona w 72%, troche zagadek, postaci do odkrycia i wyzwań przede mną. Znalazłem, ale save nie działa... pisze, że uszkodzony.... Muszę chyba mieć profil gracza taki sam tak ? A jak to zrobić miałem profil offline jakiś założony... czy on się gdzieś zapisał ?? Można go przenieść ?? Trochę procent mam już za sobą i czasu nie mam na zaczynanie od nowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 (edytowane) Panowie i Panie - czy ma ktoś może save'a z kostnicy (wtedy gdy mamy wizje z rodzicami i uciekamy przed wzrokiem stracha na wróble) i byłby tak miły udostępnić go ? Stary save coś mi się schrzanił niestety... Ewentualnie jakiegokolwiek save'a z okolic... Edytowane 28 Października 2009 przez Wreq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daishi08 Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Witam Mam problem. Jestem w miejscu gdzie uciekam przed strachem na wróble (Scarecrow). Przede mną jest balkonik, na który nie mogę się wdrapać, a nie mogę użyć linki. Co należy zrobić? Pozdro. Tomek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanko Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Witam Mam problem. Jestem w miejscu gdzie uciekam przed strachem na wróble (Scarecrow). Przede mną jest balkonik, na który nie mogę się wdrapać, a nie mogę użyć linki. Co należy zrobić? Pozdro. Tomek Poszukaj na youtube, tam są filmy z przejściem każdego z 3 etapów ze strachem na wróble. np tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 No temat już zaschły ale skoro pisać mi się zebrało napiszę jeszcze.., że po po Batman'ie przez długi czas żadna gra nie smakowała jak ta. Szczególnie dodatkowe wyzwania... tam przecież było słychać jak kości chrupią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 (edytowane) Podbijam, jednocześnie delikatnie prostując (połamane kości): "przed Batmanem i po Batmanie żadna gra tak wybitnie nie smakowała" Edytowane 24 Listopada 2009 przez shooter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 (edytowane) Powiedzcie mi proszę jak mam interpretować ikony wyświetlane pod zakładką "Wyzwań Zagadki" ;) Pomijam te, z oznaczeniem unlocked. Bardziej interesuje mnie co oznacza klucz, oraz pulsująca ikona. edit: Ok. Never mind. Już się połapałem ;) Edytowane 29 Grudnia 2009 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Na allegro batmany za 18zł do kupienia. :D Są to kody na steama z promocji kart graficznych nvidia. Czyżby do każdej karty dodawali ten sam kod, bo niektórzy maja tego po kilkadziesiąt... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Kody do Steam nie mogą być takie same - tylko unikatowy kod da się przypisać do konta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graver Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Warto się tego łapać? Co jak co, ale wydaje mi się, że to okazja dla kogoś jak JA, kto w nietoperka jeszcze nie grał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Na allegro batmany za 18zł do kupienia. :D Są to kody na steama z promocji kart graficznych nvidia. Czyżby do każdej karty dodawali ten sam kod, bo niektórzy maja tego po kilkadziesiąt... ? Być może jakiś cwaniaczek ze sklepu gdzie skłądają kompy gromadzi sobie te kody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Warto się tego łapać? Co jak co, ale wydaje mi się, że to okazja dla kogoś jak JA, kto w nietoperka jeszcze nie grał. Łapać się klucza na Alledrogo, czy gry? Jeśli gry to zdecydowanie TAK! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 (edytowane) Mam pytanie: jak skonfigurować pada od PS2 do współpracy z Batmanem? Chciałem pograć na nim, ale domyślne ustawienia są totalnie zrypane... np prawy analog: w lewo -> batman patrzy się w dół, w górę -> patrzy się w prawo. W opcjach gry jest możliwość invertowania, ale mi nie o to chodzi, tu należałoby zamienić osie. W konfiguratorze gry przed włączeniem daje się tylko ustawiać opcje sterowania z klawiatury. Pamiętam, że miałem taki sam problem z Overlord II. EDIT: znalazłem gdzieś rozwiązanie problemu, trzeba ręcznie edytować plik BmGame\Config\DefaultInput.ini Cztery linie odpowiedzialne za analogi powinny wyglądać tak: .Bindings=(Name="XboxTypeS_LeftX",Command="Axis aStrafe Speed=1.0 DeadZone=0.3 | Axis aRawLHJoyRight Speed=1.0 DeadZone=0.0").Bindings=(Name="XboxTypeS_LeftY",Command="Axis aBaseY Speed=-1.0 DeadZone=0.3 | Axis aRawLHJoyUp Speed=-1.0 DeadZone=0.0").Bindings=(Name="XboxTypeS_RightX",Command="Axis aLookup Speed=1.0 DeadZone=0.2 | Axis aRawRHJoyRight Speed=1.0 DeadZone=0.0").Bindings=(Name="XboxTypeS_RightY",Command="Axis aTurn Speed=1.0 DeadZone=0.2 | Axis aRawRHJoyUp Speed=1.0 DeadZone=0.0") Edytowane 1 Stycznia 2010 przez Dziobak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...