jacby Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam mam pytanie czy zmiesci sie Thermalright ULTRA-120A na plycie ASUS P5Q-E i czy to sensowne chlodzenie na Intel Quad q9550 pod OC ?? Na takie mnie poki co stac na allegro jest po 89 zl. Martwie sie tylko czy nie bedzie haczyc o pamiec i/lub o radiator plyty a moze lepiej kupic spore chlodzenie pasywne nie renomowanej firmy. Na allegro sa takie nawet po 15 - 25 zl spore "kloce " ? pozdrawiam Edytowane 16 Sierpnia 2008 przez jacby Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 (edytowane) Ja mam HR-01 z wentylem i o nic absolutnie nie haczy jeszcze miejsca jest ^_^ a moze lepiej kupic spore chlodzenie pasywne nie renomowanej firmy. Na allegro sa takie nawet po 15 - 25 zl spore "kloce " ?Daruj sobie takie g*wna. <_< Edytowane 16 Sierpnia 2008 przez bartek46op Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacby Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Ja mam HR-01 z wentylem i o nic absolutnie nie haczy jeszcze miejsca jest ^_^ Daruj sobie takie g*wna. <_< czyli nie pchac sie w chlodzenie np. firmy typu AVC ?? Tak na przyszlosc na czym polega ich slabosc wzgledem na przyklad thermalrighta. Chodzi o jakosc wykonania ? Nie mialem tego nigdy w rece ze zdjecia wyglada ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 1. Masz temat o Ultrach :arrow: klik. 2. Jakosc wykonania, wydajnosc i zywotnosc zapewne adekwatne do ceny. Chcesz taniego chlodzenia do Quada - zostan przy boxie. Chcesz troche ciszy i podkrecic do satysfakcjonujacych wartosci - Scythe, Noctua, Thermaltake, Xigmatek i moze na koncu Pentagram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...