golomb111 Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 BŁAGAM o pomoc czy PORTY te działają na tej płycie ?? podłączam dzisiaj takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły starego za które dał 2tyszł do portu i niedizała !! teraz chce mnie ZA&*%$@ że dał 600zł za ta płyte i JEMU niedziała ! jest na to jakieś opanaceum ?? czy wszystkie EPOXY tak mają ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 A w biosie patrzyles ? Dlaczego mialyby nie dzialac na 8RDA+ :?: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 heh... jakby mialy nie dzialac to po co by je montowali??? 8O Moze jest tak jak mowi Reed w biosie masz je wylaczone pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Nie nie .. wszystko MAM ..ON .... Ale takiego URZĄDZONKA mi wykryć niechce .. Hmm... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 ja mialem tak z drukara kyocera fs1500 wykrywac nie wykrywal ale jak zainstalowalem drivery to dziala normalnie pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 A moze to urzadzonko jest zwalone ? Wtedy mialoby prawo nie wykryc. Sprobuj zapodac na te COMy jakies inne badziewie, o ktorym wiesz ze na pewno dziala, bedziesz mial wtedy jasnosc , co jest zdechle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 ja mam mysz na conie na 8rda+ i dziala bez zadnych problemow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...