Kwazor Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Własnie co z VIA KT 900 i wogóle VIA dla AMD ?? Tak mocno wszystko ucichło .... Mam KT890 na AX8 abita i zadowolony jestem ( z czasem bedzie trzeba przejsc na inny Socket ) ale z pewnych wzgledów nie chiałbym zmieniac chipsetów bo VIA najbardziej mi odpowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peedro Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 to będziesz musiał zmienić chipset :] popatrz na egiełde - jest news że VIA wycofuje się z produkcji chipsetów i koncentruje się na swoich miniaturowych konstrukcjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Chyba tylko referencyjna płyta VIA, której recenzję można znaleźć w sieci. Na pewno żaden ze znanych u nas producentów nic nie wypuścił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Na to wyglada Peedro ze bede musiał kiedys zmienic producenta chipu.... W sieci tez zauwarzyłem tylko testy z referencyjnej płyty i nic pozatym.... Czyli na rynku zostaje AMD SIS INTEL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...