Skocz do zawartości
Robaldinho

Karta Grafiki Odpowiednia (250zł) - Ostatnie Starcie :>,

Wybierzcie najlepszą  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybierz najlepszą kartę z podanych :-)

• Gainward 8800GS 384 MB DDR3
      2
    • Palit 9600GSO 384 MB DDR3
      3
    • Palit 8800GS 384 MB DDR3
      1
    • PowerColor HD3850 DDR3 512/256 Bit
      7
    • MSI RX HD3850 OC 512MB DDR3
      4
    • Galaxy 9600GSO 384 MB DDR3
      3
    • Inna - podaj nazwe, cenę itd.
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Wcześniej zakładałem 2 tematy które mnie nie przekonały do żadnej z proponowanych kart i teraz zakładam w takim razie sondę - myślę że dużo da mi.

Jak w sondzie - wybierzcie proszę najlepszą z podanych, ta ów karta będzie do zestawu - Athlon X2 4600+ 1GB ram, płyta - MSI K9N6GM (zasilacz 400W)

Bardzo mile widziane będzie gdy po oddaniu głosu na daną kartę będzie napisane dlaczego taki wybór - poprostu przekonaj mnie do niej ;-)

AHA - Pality mnie trochę zniechęcają ze względu na "przemiłe" odgłosy wydawane przez chłodzenie karty przypominające suszarkę.. :damage_wall:

Pozdrawiam :razz:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zauważyłem że są 2 wersje HD 3850 od PowerColora jedna z zegarami niższymi i druga z szybszymi i chłodzeniem ZeroTherm, i tu pytanie czy Ta wersja z niższymi zegarami jest szybsza od Gainward/Palit 8800GS? czy da dużo podkręcenie zegarów w HD3850 w wersji z niższymi zegarami?

Czy wogóle opłaca się kupować tę kartę z niższymi zegarami od PowerColora? jej cena wynosi 240 zł około a wersja z szybszymi zegarami i chłodzeniem ZeroTherm kosztuje 270-290zł.

Proszę o pomoc nie chcę się nadziać na pułapkę i żałować zakupu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi