pavka21 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Witam ostatnio robilem format i instalnalem czysty system (xp home sp3) na quad q6600 4 gb ram, dyski raid + intel storage najnowsza wersje /nie instalowalem softu od plyty typu AI GEAR utility czy inne typu turbo mode, check temperature itp.... i chodzi ten windows dosc przyjemnie i czy jest sens dorzucac mu te wszystkie dodatki? Czy bedzie to wszystko chodzic na max obrotach? bo o to mi chodzi nie interesuja mnie zadne uspienia czy oszczedzania energii... sprzet nie jest podkrecany. plyta to Asus p5k pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Osobiście nie instaluję takiego "oprogramowania" - wolę mieć czysty system, a takie rzeczy jak temperatura itp. można sprawdzić innym soft'em ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 czy jest sens dorzucac mu te wszystkie dodatki?Jest sens dorzucić tylko to z czego będziesz korzystał. Ja nie instaluje takiego spamu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...