pawel30w Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Witam, chciałbym kupić monitot 22" który spełnia następujące wymagania: - Gwarancja na każdy Bad i Sub pixel - Możliwośc powieszenia na ścianie VESA Monitor ma byc do grania więc przydały by się dobre czasy reakcji itp. Na początku miałem kupować Samsunga 226BW ale odpadł ze względu na gwarancję, byłem wczoraj w sklepie i juz zamówiłem (na szczęście nie dalem jeszcze kasy) LG W2252TQ-PF ale okazało sie dziś że on nie ma możliwości (chyba) powieszenia na ścianie. Proszę posiadaczy LG W2252tq-PF aby zobaczyli z tyłu za obudową albo jakos pod obudową czy jest możliwość zawieszenia, bo jedni piszą że jest a drudzy że niema. Monitor ma byc do max 1000 zł więc. Ale oglądając katalog LG to niewiem czy się na coś zdecyduje ;/ bo żaden mi nie pasuje ;/. Najlepsze są z seri W52 z przyciskiem FUN ale nie mają możliwości powieszenia ;/ Więc co mi polecicie drodzy Forumowicze ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 (edytowane) ten ładniejszy B-) LG 22" LCD L227WT-PF Typ mocowania VESA Edytowane 17 Sierpnia 2008 przez mensir67pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...