getrych123 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 czy ten cooler jest wydajny? czy dołączona do niego pasta "srebrzana "jest dobra? moze lepiej kupic karakorum? czy jest przy nim jakas pasta termoprzewodzaca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 TUTAJ teścik, powinien rozwiać wątpliwości ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getrych123 Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 TUTAJ teścik, powinien rozwiać wątpliwości ;)tescik to ja widzialem 3 miechy temu. pytam sie czy ta pasta jest cos warta? w sensie czy dobra? czy przy pentagramie karakorum jest dobra pasta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Przy obu masz pasty, przy obu pewnie słabe. Czy kupując cooler za 7-8 dych trudno wyłożyć kilka złotych na firmową pastę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Wywal dołączaną pastę, kup AS5 i po kłopocie, naprawdę... Rzadko kiedy dołączane pasty są dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getrych123 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 (edytowane) Wywal dołączaną pastę, kup AS5 i po kłopocie, naprawdę... Rzadko kiedy dołączane pasty są dobre. a przy ThermalRight Ultra-120A jest pasta jakas dobra? Edytowane 19 Sierpnia 2008 przez getrych123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
getrych123 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 wie ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukens Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Tam jest pasta silikonowa bo sam mam ten coler ale i tak z niej nie korzystałem bo nałożyłem AS5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...