Legendarny Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Mam problem z kartą Asus Eax2900xt otóż karta niby działa ale przy grach zaczyna się problem. W każdej grze problem objawiał się tak samo. Z początku jest ok gra zainstalowana, konfiguracja zrobiona włączam gre chodzi. Po czym po jakiejś 1-5 minut gra stoi, wyskakuje błąd. Działo się to w każdej grze Assasins Creed, Mass Effect, Grid i Medal of Honor: Airborne. Prawdą jest, że te gry były nielegalne. Wcześniej inne działały. Co dziwne jest, że komputer jak i karta spełniają wymogi sprzętowe każdej z tych gier. Prosze o pomoc. Nie wiem co mam zrobic. Gwarancja na karte już mi się skończyła :(. Parametry mojego komputera to: Karta- Asus Eax2900xt Procek-AMD Athlon 64 X2 4800+ Płyta- M2V-MX <Green> ( tak mi się wydaje) Ram- 1GB 667mHz ( nie wiem jakiej firmy) Dysk- 120Gb sata WD Western Digital Zasilacz- Chieftec 560W Pozdrawiam, Legendarny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legendarny Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Nikt nie jest w stanie mi pomóc? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Może napiszesz łaskawie treść tego błędu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...