Macho Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 witam zainstalowalem sobie skore do windowsa xp i teraz nic nie widze musze wchodzidz w trybie awaryjnym i nie moge sobie z tym poradzidz co mam robic jak usunac skore ale kiedz jestem w trzbie awarzjnzm i wetme wzloguje i taloguje sie jako administrator jest ok ale kiedy w trybie swoim usera to zynou jest czarny obraz nawet w trybie awaryjnym co mam robic pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 zrob nowego usera, tamtego wywal :) po klopocie ;) aha... no i zrob export ustawien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 a jak sie robie export ustawien? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 bardzo porosze o pomoc bo nie moge pracowac na kompie a nie wiem jaksie to exportuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 gdzies w panelu chyba :) poszukaj - jest to program, ktory pozwala na transfer ustawien lub v2 przegraj wszystkie pliki z tamtego profilu do nowego - bedzie (chyba) to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 He też tak kiedyś sobie zrobiłem (jak jeszcze interesowały mnie te durne skórki) ale nie pamiętam co w tedy zrobiłem :roll: :oops: jedno jest pewne nie zmieniałem usera ani nie reinstalowałem systemu jest jakiś sposób, próbuj może się uda (wywaliłem tą felerną czy nadpisałem którąś inną jej nazwą coś takiego, wkażdym razie udało się) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...