dzwonek81 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 witam zamierzam zakupić sobei laptopa ASUS F5SL-AP197, który podobno sterowniki ma tylko pod vistę, i tylko z tym sys jest kompatybilny. Dziwne wydawało mi sie że z XP tez da sie zainstalwoać.. miał ktoś podobny model z XP? W sumie to chciałbym mieć włąsnie XP, ale jak sięnie będize dało.. to trudno zmuszę się na VISTĘ ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Ja mam F5RL i dostałem stery na XP32 i Vista32 a to przecież ta sama seria. Poza tym Vista jest fajna =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzwonek81 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 (edytowane) Ja mam F5RL i dostałem stery na XP32 i Vista32 a to przecież ta sama seria. Poza tym Vista jest fajna =)czyli robią wszytsko marketingowcy abyśmy vistę kupili - taki wnioskuje ?! Edytowane 18 Sierpnia 2008 przez dzwonek81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...