mefisto21 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 kupilem chlodzenie takie http://www.allegro.pl/item409713162_arctic...54_939_am2.html i nie pasuje a plyta tak wyglada http://www.allegro.pl/item416961499_nowa_p...ja_faktura.html nic sie nie da zrobic z tym ? a jakie chlodzenie by pasowalo jak cos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 (edytowane) Chłodzenie jest ok,tylko płyta ta ma dziwny koszyk pod cooler...a miałem s754 Koszyk do wymiany... ok 10zł A po grzyba kupiłeś aż dwie płytki? Edytowane 18 Sierpnia 2008 przez Sopel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto21 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Chłodzenie jest ok,tylko płyta ta ma dziwny koszyk pod cooler...a miałem s754 Koszyk do wymiany... ok 10zł A po grzyba kupiłeś aż dwie płytki? to mozna podstawke kupic by ten cooler dzialal ?da rade gdzies to kupic? jest na allegro moze takie cos? no grzyba kupilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 No pewnie że można,z tego widze to na allegro nie ma...tylko s478 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 SAPPHIRE HD2600XT AGP 256MB DDR3 218pln + 20pln wysyłka = 238pln AMD Athlon 64 3400 Mobile S754 99pln + 8pln wysyłka = 108pln ARCTIC COOLING ALPINE 64 25,90pln + 7,50pln wysyłka = 33,40pln Płyta na s.754 75pln + 12pln = 87pln RAZEM 466,40pln Za te pieniądze mogłeś mieć fajny, nowy, bezproblemowy sprzęt na AM2 + PCI-E Chyba zostaniesz nominowany do nagrody :mur: W temacie http://www.allegro.pl/item418762676_ramka_...39_lub_754.html sposób na wydanie kolejnych 14,50pln :) DO Twojej płyty pasować może ten radiator http://www.allegro.pl/item418124741_radiat...az_kod1274.html Nie mam jednak pewności, porównaj wymiary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto21 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 (edytowane) zamowilem ta ramke , to powinna pasowac do tego mini atx msi 7010?dzieki ze napisaliscie ten ARCTIC COOLING ALPINE 64 bedzie pasowal ? Edytowane 18 Sierpnia 2008 przez mefisto21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 zamowilem ta ramke , to powinna pasowac do tego mini atx msi 7010?dzieki ze napisaliscie ten ARCTIC COOLING ALPINE 64 bedzie pasowal ? Będzie pasować na 100% nie ważne czy micro czy atx... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto21 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 przewaznie mam 800mhz procesora a czasami 2200 tak mi pokazuje w wlasciwosciach komputera , to przez ta plyte glowna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 to przez ustawienia plyty glownej (cool and quiet bodajrze nie pamietam dokladnie nazwy)czyli jesli nic nie robisz na kompie zmniejszane jest taktowanie proca i vice versa jesli cos robisz co potrzebuje mocy proca wtedy jest zwiekszane. da sie to wylaczyc trzeba tylko pogrzebac w biosie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 przewaznie mam 800mhz procesora a czasami 2200 tak mi pokazuje w wlasciwosciach komputera , to przez ta plyte glowna ? Otwórz te okno,odśwież pulpit i trzymaj F5 gdy będziesz odświeżał taktowanie wzrośnie...CnQ (cool and quiet) Przynajmniej ci działa...mi wcale :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto21 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 a procek chodzi jak powinien nawet gdy jest 800mhz ? a wiesz moze jak wgrac bios do niej mam mediona bios jakis ze strony producenta a jakos nie znam polecen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 mefisto - zapytam się Ciebie szczerze, czemu kupujesz taki szajs? </OT> Procesor chodzi z obniżonym taktowaniem, ponieważ nie ma nic do roboty w trybie 2D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto21 Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 sam nie wiem czemu to kupilem ale i tak sie ciesze bo gry mi chodza i calkiem niezle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Jezu kupił bo nie wiedział...na przyszłość będzie mądrzejszy. Dowiem sie cos o tym biosie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto21 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 (edytowane) [dzieki sopel , no zbytnio nie wiedzialem :( wiesz tam nawet temperatury nie ma a chodzi mi o opcje biosu , wgralem wczoraj jakis ze strony niewieckiej i pojawily sie ustawienia ramu ale takie cos tylko 2T lub 1T , to sa cykle ? a moze jakims programem odblokowac ukryte opcje biosu jak takie sa ? czy to ryzykowne i stabilnie komputer nie bedzie chodzil ? http://global.msi.com.tw/index.php?func=do...mp;prod_no=575# ten bios raczej by nie pasowal do tej plyty ? podobne sa ale zapewne nie bedzie pasowal i nie wstanie jak sie wgra bios do niej Edytowane 19 Sierpnia 2008 przez mefisto21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 (edytowane) Lepiej tego nie wgrywaj,już widać że ta ma sata a ta twoja nie... http://members.driverguide.com/driver/deta...driverid=625770 http://www1.medion.de/site/service_~u~_sup...ber&lang=de Jak już szukać to na www1.medion.de Edytowane 19 Sierpnia 2008 przez Sopel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto21 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 dzieki poszukam tego biosa to wgralem juz . i nic nie poprawil , plyta badziewna jest ,za taką cene to sie nie dziwie ,moglem asusa jakiegos ORT: ORT: wziąć ,bym mogl procka na 2500mhz podkrecic przy dobrych wiatrach :)a przez jakis program da rade podkrecic procka ? i zobaczyc czy bedzie wydajniejszy , on jest mobilny to moze bym mnoznik zmienil ? dzieki poszukam tego biosa to wgralem juz . i nic nie poprawil , plyta badziewna jest ,za taką cene to sie nie dziwie ,moglem asusa jakiegos wziąć ,bym mogl procka na 2500mhz podkrecic przy dobrych wiatrach :)a przez jakis program da rade podkrecic procka ? i zobaczyc czy bedzie wydajniejszy , on jest mobilny to moze bym mnoznik zmienil ? 8000pkt w 3d marku 05 zdobylem to wcale nie tak zle jak na takiego grata he do piatku powinnien mi ten koszyk przyjsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...