BLiT Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Kilka dni temu postawiłem sobie od nowa system i zauważyłem spadek liczby klatek w grach (tzn w jednej grze bo gram tylko w L2). Na starym systemie w danym miejscu miałem około 40 klatek , teraz liczba klatek oscyluje w okolicach 30-35. Postanowiłem więc zapuścić 3d marka (2003) i uzyskałem wynik rzędu 8300 (puszczałem test 4 razy , międzyczasie restartując kompa) a na starym systemie miałem 5700. System był instalowany z tej samej płyty , są te same sterowniki ,takie same ustawienia (o ile o czymś nie zapomniałem ,ale raczej nie) jedyna różnica do zainstalowanie sp3. I tu pojawia się pytanie , czy to on mógł tak namieszać , czy też to ja coś innego skopałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Stawiam na właczone, vscync, aa lub stery ustawione na jakość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Ok czyli jednak o czymś zapomniałem , po wyłączeniu vscync liczba klatek wróciła do normy. Dzięki za podpowiedz. Chociaż nadal wynik w 3d marku jest dla mnie tajemnicą ,ale akurat to mnie jakoś nadzwyczajnie nie martwi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...