Oststern Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 1 września przyjeżdza do mnie znajomy z Anglii. Był już w Polsce 2 razy. Nie wiem co mu pokazać tym razem bo wszystko co najważniejsze już widział. Koleś się interesuje F1 no ale nie wiem czy to w czymś pomoże, chyba ze będziemy siedzieć i oglądać wyścigi w tv:P Macie może jakiś pomysł co mu można pokazać ciekawego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Muzeum Powstania Warszawskiego, jesli jeszzce nie byliscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Koniecznie stadion X lecia zanim rozbiora :D Wszak to miejsce nieomal kultowe! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 latwiej by bylo cos podpowiedziec jakbysmy wiedzieli co widzial ; o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 zgadze sie ze stadionem.... oprocz tego pkin...lazienki... starowka z zamkiem krolewskim... mozesz go na mecz na lazienkowska zabrac... ew: zlote tarasy... ogrod botaniczny... chodz o tej porze roku juz malo tam widac... co do motoryzacji to przy trasie na ogrod botaniczny jest salon audi a w nim audi r8 do polizania ;) Jak cos mi sie jeszcze przypomni to sie odezwe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 kurde pałac kultury i nałuki oczywiście! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Nowy Stadion Narodowy :D Sejm i Pałac Prezydencki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemn2 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zabierz go na Pragę na basen ale po zamknięciu obiektu. Podobno jest tam wtedy bardzo fajnie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 -podziemia pod centalem -Prage noca -na Legii mozesz pokazac anty futbol + piknikowa atmosfere, a nie doping Ze standardowych "atrakcji" nie zapomnij o Muzeum Powstania. "Niesamowite" jest to muzeum - zwłaszcza dla Polaków, ale może i koledze się spodoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werto Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Jak kolo lubi F1 to weź go 3 września do Złotych tarasów bo tam będzie Fernando Alonso, to się chłopak ucieszy. A nie jakieś sejmy albo Pałace Kultury. Jak już tu był to na pewno to widział, zrsztą moim zdaniem to nie ma co pokazywać:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Ja bym zabrał go na Twoim miejscu na clubbing. 4-5 klubów jednej nocy i następny dzień wyjęty z życia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oststern Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Może zrobie tak że wezme go do Pałacu Kultury, a później pójdziemy do złotych tarasów na Alonso, skoro i tak będziemy blisko. A wieczorem na clubbing. Co o tym sądzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 (edytowane) Ja bym zabrał go na Twoim miejscu na clubbing. 4-5 klubów jednej nocy i następny dzień wyjęty z życia. dokładnie, ja zrobiłbym to samo. Nie ma to jak konkretna imprezka, jeszcze w stolyycy to już musi być obłęd :lol2: Może spotkacie jakieś polskie "gwiazdy", to mu pokażesz i też będzie "atrakcja". A jak to mawiał mój dobry kolega, "po imprezie do burdelu mamo idziemy" :lol2: Edytowane 20 Sierpnia 2008 przez TomCat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...