KaxxL Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Witam Dzisaj po powrocie do domu odpalam nowego kompa i startuje tak : power start wiatrakow [wszystko szumi, myszka i klawiatura sie podswietla] komp sie wylacza start wiatrakow [wszystko szumi, myszka i klawiatura sie podswietla] komp sie wylacza start wiatrakow [wszystko szumi, myszka i klawiatura sie podswietla] i tak w kolko ;/ Raz sie odpalil tak ze zaczelo wszystko szumiec ale na tym koniec na monitorze pustka :( [w gts jest tak ze najpierw szumi bardzo przy starcie a potem cichnie to caly czas szumial tak glosno gts;/] Jakies rady ? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 (edytowane) Reset CMOS. Jeśli nie ruszy to komp na pająką tylko z pamięciami i grafą. Jeśli nadal nie ruszy to wyjmij grafę i nasłuchuj pisków z głośniczka. Jeśli nic nie usłyszysz to wyjmij też pamięci. Edytowane 18 Sierpnia 2008 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 restet cmos nie pomogl a w reszte moge sie pobawic jutro z rana chociaz pewnie prosto do serwisu poleci ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Ja tak miałem kiedys na Foxconnie i beepa nie bylo... dopiero za drugim razem. Nie mialem jak tego sprawdzić i dałem do serwisu i stwierdzili pamięci. Odeslalem na gwarancje i powiedzieli ze działają, włożyłem i działa. Pokombinuj z pamięciami, wyszło na to ze Patrioty sie musiały odleżeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Obstawiałbym problem z pamieciami. Miałem taki problem po zakupie dwóch elixirów (pozdro Maniakalny ;) ). Na jednej działał, a na drugiej lub obu były akie objawy, tylko, ze raz sie zatrzymywał, a potem chodził i nic się nie działo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...