Jabar83 Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Poczta coś ostatnio wybitnie nawala. Na przesyłkę czekam już 9 dzień (roboczy). Przesyłka priorytetowa wysłana jeszcze tego samego dnia zakupu na Allegro (mam zdjęcie od sprzedawcy z dowodem wysyłki). Inni kupujący z tej samej aukcji też czekają, a sprzedający rozkłada ręce. Także radze Ci poczekać jeszcze te parę dni, bo możliwe, że to nasza kochana poczta niedomaga. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iron64 Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Owszem, poczekam do piątku tj. jutra. Jutro udaję się na policję. Karta wysłana nie została wcale i tyle. Uważam tak, bo FireGL nie odpowiada na PW (choć się loguje), nie napisał nic tutaj, choć link otrzymał, nie wysłał dowodu nadania, bo go nie posiada. Tyle ode mnie. Zdam relację jeśli karta dotrze (w co wątpię), publicznie przeproszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Forum, jako że nie ma takich "zabezpieczen" (choc w sumie to co zapewnia allegro to smiech na sali) jak portale aukcyjne, jest niestety polem popisu dla wszelkiego rodzaju cwaniaczków i kombinatorów. Mnie tez juz zdążył okantować jeden z uzytkowników forum, extreme addict Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Co za żal... o kilkadziesiąt zł robić takie wałki :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2009 Jak wszędzie są ludzie i ludziska... Kilka wymienionych nicków to znani forumowicze- oby zaistniałe sytuacje można złożyć na kark poczty. Szkoda by było... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 (edytowane) No niestety, ale często jest tak, że oszukują ci z dłuższym stażem oraz wyrobioną opinia. Do tego mają forumowych kolegów, którzy są wstanie za nich własnym prąciem poświadczyć... i kaplica. Patologia jest wszędzie :sad: Edytowane 20 Marca 2009 przez trymek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2009 (edytowane) Bo Polak to ma we krwi kombinowanie. Jak się trafi okazja, to tak przykombinuje, tak pomataczy, tak się narobi żeby tylko zwałować na te 20 zetek. W US mój kolega miał jakiś problem komputerowy o którym napisał i 3 dni potem dostał od 3 różnych osób zapsutą część, która pewnie była warta centy, ale liczy się sam fakt. Ja również miałem kiedyś taką sytuację, ze potrzebowałem jakieś wazne pliki (a było to ładnych parę lat temu - wolne łącza itp.) więc jakiś forumowicz (fakt faktem społecznośc była baardzo wąska, jakieś 300 osób, więc się znaliśmy dobrze) wysłał mi nagle list w płytką z tymi danymi. Normalnie szok. Ale to tylko wyjątki, małe światełko w tunelu. trymek Przecież to samo było na allesrogo. Sprzedawali byle ciach!a, tanie, takie same kupowali - odczekać 3 miechy aż aukcja zniknie z archiwum i dawaj sprzedawali rzeczy robiąc wałki. Mieli kilkadziesiąt pozytywów to nie wzbudzali podejrzeń. Dobrze że powstają takie serwisy jak paa - bez dwóch zdań, chociaż czasem można się dowiedzieć wielu śmiesznych rzeczy na temat kontrahentów z allegro lub znajomych. Typu zakupy z działu Pozostałe--> Tylko dla dorosłych ;) Edytowane 20 Marca 2009 przez Tony Soprano Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 jak sie skonczyła sprawa z fireGL ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireGL Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 (edytowane) Kolega narobił dymu i sie nie odzywa. Kartę oczywiście dostał tak jak obiecywałem, a teraz nie raczy się nawet odezwac... Zdam relację jeśli karta dotrze (w co wątpię), publicznie przeproszę. Ja wątpię w Twoje przeprosiny. Edytowane 28 Kwietnia 2009 przez FireGL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iron64 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2010 Karty to ja do dziś nie otrzymałem, nie chce mi się łazić nigdzie, ale należałby kolego, należało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...