meme30 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 hello mam problem z grafiką podczas grania w nowe gry jak i stare (robi sie zwiecha i zanika grafika ) posiadam gigabite EP45-DS5 QuadCore Intel Penryn 2666 Mhz 8x333 geforce 8800 GTS 512 kingston DDR2 2 Giga zasilacz Enlight 650W Wczesniej też miałem płyte gigabite i w biosie sie ustawiało przyspieszenie dla karty , ale w tej nie widze. Nawet gdy zapuszczam 3dmark 06 zawiesza sie i musze robić reset , pomocy !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 podaj temperatury i sprawdz dla pewnosci napiecia zasilacza miernikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme30 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 sprawdzałem kilka razy przy wtyczce podczas grania ma 12.03v a na wejsciu zasilania na karcie ma 11.98v temperatura karty jest w normie 50-80 stopni procek jest ok . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme30 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 sprawdzałem kilka razy przy wtyczce podczas grania ma 12.03v a na wejsciu zasilania na karcie ma 11.98v temperatura karty jest w normie 50-80 stopni procek jest ok .zmieniłem zasilacz na 750W i dodałem dodatkowe chłodzenie i dalej mam rozwarstwienie i artefakty podczas grania . Moze ktos wie o ukrytych ustawieniach w biosie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme30 Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 znalazłem rozwiązanie - przetaktowana fabrycznie karta graficzna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogur Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Skoro producent przedaje jako przetaktowaną, to oddawaj na gwarancję... płaciłeś za taką wersję i nie powinieneś teraz odkręcać, bo jest niestabilnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...