bleidd Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Panowie jak dodać nowe emotki do AQQ (wersja 2.0.2.50) Na stronie AQQ pisze: 1. Przekopiuj pliki (razem z folderem) z archiwum do katalogu "Documents and Settings\[Nazwa użytkownika]\Wapster\AQQ\Emots". u mnie to tak: Wapster/AQQ Folder/Profiles/Ja i są takie foldery: Data, Incoming, Plugins, Themes, xxx@aqq.eu nigdzie śladu emotek :/ Chciałem napisać na forum AQQ ale nie działa :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 (edytowane) Wejdź w Themes i folder kompozycji, której używasz, a tam katalog Smileys. I tam wklej cały folder z emotkami. Enjoy ;) ---EDIT--- Forum faktycznie nie działa, bo coś z serwerem nie tak, a instrukcja, którą podajesz dotyczy AQQ w wersji 1.x ;) Edytowane 19 Sierpnia 2008 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...