best-boy Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Dostalem jakiegos e-mail , tresc nie wazna, kiedy go otworzylem outlook automatycznie wyslal odpowiedz odebrania e-maila, za chwile dostalem e-maila ze taki adres nie istnieje, pozniej zobaczylem w zalaczniku e-maila wyslanego automatycznie przez mojego outlooka taki oto plik txt Final-Recipient: rfc822;andrewhawryl@wp.pl Original-Message-ID: <001e01c2fa33$6ca51730$579c573e@resistance650> Disposition: manual-action/MDN-sent-manually; displayed Co to moze byc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 ee jak dla mnie to jest nie wazne i tak nawet jak bedziesz wiedzial co to znaczy nic ci to nie da. bo adres na ktory wyslales nie istnieje :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 outlook 6 ? jesli tak to moze to bylo potwierdzenie odebrania mail'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 outlook 6 ? jesli tak to moze to bylo potwierdzenie odebrania mail'a. Tylko do mnie e-mail doszedl. Outlook prubowal wyslac automatycznie potwierdzenie i juz nie doszlo dostelem z WP informacje ze nie ma takiego adresu czy mozliwe zeby jakis aninimowy mailer mial adres @wp.pl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 cofam co napisalem wyzej, nie doczytalem (puzna pora i ogolne zmeczenie, i takie tam ...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Jak to wiadomosc typu FW , to prawie na pewno byl snail Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Jak to wiadomosc typu FW , to prawie na pewno byl snail SNAIL ?? Co to takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Nie chce mi sie tlumaczyc po nocy, w skrocie to gowno ktore rozsyla wszystkie adresy pod ktore zostal wyslany mail do jakiegos spamiarza, ktory wykorzystuje je wiadomo po co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...