przemek747 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Witam. Kupuje nowe podzespoly i mam jedno pytanie. O ile z przyklejonego psotu wyczytalem ze taki zasilacz powinien sobie radzic z AMD x2 6000+ 2gbramu 1 dyskiem 1 napedem i karta z opisu, o tyle nie wiem czy da sie ja do nie go podlaczyc. Na zasilaczach kompletnie sie nie znam a podobno nowsze karty maja specjalna wtyczke do zasilacza. No i tutaj moje pytanie, czy bede mial jak podlaczyc tego hd4850 nie odlaczajac zadnych dyskow. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impuls Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Witam. Kupuje nowe podzespoly i mam jedno pytanie. O ile z przyklejonego psotu wyczytalem ze taki zasilacz powinien sobie radzic z AMD x2 6000+ 2gbramu 1 dyskiem 1 napedem i karta z opisu, o tyle nie wiem czy da sie ja do nie go podlaczyc. Na zasilaczach kompletnie sie nie znam a podobno nowsze karty maja specjalna wtyczke do zasilacza. No i tutaj moje pytanie, czy bede mial jak podlaczyc tego hd4850 nie odlaczajac zadnych dyskow. Pozdrawiam W pudelku z karta dostaniesz specjalna przejsciowke, wiec nie masz sie o co martwic a jak juz to czy zasilka pociagnie: http://wyciszanie.info/produkty.php?id=167...ategoria_id=332 Słaba 12v tylko 204w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin3112 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 No nie wiem czy ten Tacens pociągnie, sam Radeon 4850 pożera 100 W w stresie albo i więcej, a ten Athlon 6000 jak jest wykonany w technologii 90 nm to ma TDP 125W. Plus jeszcze płyta główna i reszta podzespołów, jak to wszystko z 12V pójdzie to zasilacz ma trochę dużo do napędzenia, a jak poprzednik napisał ten model ma tylko 17A na 12V co daje 204 W - może być ciężko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek747 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Hmmm mam rozumiec ze wsyzskto kozysta z tego 12v?? Czyli patrzec na ten zasilacz tak jaby mial 204w?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin3112 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 obecnie w zasilaczach liczy się głównie linia 12V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...