Theriel Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Witam! Katalog C:\Windows osiągnął wielkość 16,1 GB, z czego niezbyt jestem zadowolony. Jak się łatwo można domyślić, głównie chodzi o znany problem: folder winsxs, który osiągnął w moim wypadku 9,05 GB. Oczywiście, zdaję sobie sprawę tego, że dzięki niemu mój system dba o kompatybilność bibliotek *.dll i powinienem go za to uwielbiać, ale... są pewne granice. Reasumując - czy udało się może komuś odnaleźć sposób jak najbardziej kulturalnego oczyszczania w/w katalogu? Z góry dziękuję za wszelkie info! Pozdrawiam, Theriel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Delete All. Mój ma prawie 18GB i mam to gdzies. Praktycznie tyle co i nic przy obecnych dyskach twardych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek8888 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 (edytowane) Raczej nic sie z tym nie da zrobić <_< Jedyne co można zrobić to: 1. Disk Cleanup: HowTo Use 2. CCleaner do czyszczenia tymczaowych plików: http://ccleaner.com/ 3. Odinstaluj programy, których nie używasz "Vista już tak ma" xD Edytowane 19 Sierpnia 2008 przez Tomek8888 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...