Gosu Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 (edytowane) Mój przyjaciel niedawno złozył sobie kompa Asus 5pkl,Patriot 2x2gb DDR 800 mhz,E8400,Chieftec 750,Geforce 9800 GX 2 Gainward ,no i nagle padła mu grafa,dziwna sprawa ,dostal nową ,mianowicie GTX 280 odpalil kompa,i przy kolejnym włączeniu znowu sprzet nie dziala,sprawdzał na giełdze czy to może plyta padła,powiedzeli mu że tak,oddał na gwarę,w serwisie okazało się ze jest sprawna,dziś sprawdzaliśmy u mnie ramki (ja mam platforme jak z podpisu) i działaly,jutro ma wpaść z grafą,mobo,prockiem i zrobimy tak,sprawdzimy grafę i zasiłkę u mnie,i na mojej zasiłce,mojej grafie sprawdzimy jego mobo z prockiem. Generalnie pytanie mam takie,czy ktoś spotkał się z problemami przy takim zestawie?Co to do cholery może być,ze sprzęt tak pada,zasilacz wadliwy? Z tego co wiem ten Szef 750 jest konkretny,ma dobre zabezpieczeni itp. Prosze o opinie. Update. Już wiadomo co i jak,zasilacz był walnięty. Edytowane 20 Sierpnia 2008 przez Gosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...