| Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zna ktoś bądź używa programów do oglądania telewizji internetowych ?? Ja osobiście posiadam World TV ale te programy jakoś takie "denne". Wie ktoś może czy istnieją Polskie stacje telewizji internetowej ?? Będę wdzięczny za info Pozdrawiam, Koval (xywkę źle wpisałem przy rejestracji i [gluteus maximus] blada nie mogę zmienić :evil: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Co do ksywki popros Admina to moze Ci zmieni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
| Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 A kto tu rządzi ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 tvn24 nadaje w necie ale za to trzeba placic i to dosc sporo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 a rzadzi marco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
| Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 O TVN24 czytalem sobie już i istotnie płaci sie krocie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Telewizja w necie narazie to marnowanie czasu. Przewaznie nie jest to telewizja tylko krotkie filmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...