Majster Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Witam wszystkich. Wyskoczył mi wczoraj nieodwołalny niebieski ekran z treścią coś w stylu "Dysk C jest w trybie tylko do odczytu". Po resecie zdążyło się tylko pokazać boot-menu (oprócz syfa 98 mam win 2k), dalej czarny ekran. Jedyne co pomogło to wyłączenie zasilania i ponowne włączenie. Wogóle od czasu wsadzenia Antka XP pojawiłsię oprócz tego problem z Ku3 - w czasie gry zdarzają się szarpnięcia (przestoje o długości ok. 0,5 sek). Czy to oznacza że mój Soltek nie daje rady Antkowi? Zasilacz sprawdzałem, napięcia jak za czasów durona, powietrze wydmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>e zimne, więc raczej daje rady. Wersja płyty F1, bios Q11. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Może reinstalacja winy albo format C ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Przepraszam, zapomniałem napisać że była instalacja i to nawet dwie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoVe Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Mozeto jakis wirus. Mialek kiedys virusa ktory siedzial w Boot Sectorze dysku twardego i nawet format nie pomagal. Usunolem go dopiero mks'em. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Przeskanowałem, wirusa nie było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...