joda22 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Cześć! Mam taki dziwny problem chyba ze sterami. Mam SB Audigy i kupiłem głośniki Creative Ispire A500 5.1. Po podłączeniu głośników 5.1 we wszystkich grach (nawet tych starszych np. GTR2) tnie minimalnie co 3 sek. - tylko podłączyłem głośniki i zmieniłem z dwóch wolnostojących na 5.1 - Powrót do poprzednich głośników i ustawień nic nie dał. Próbowałem różnych sterowników i innych kart dźwiękowych! Dalej to samo. Przed podłączeniem głośników wszystko było OK. Może wiecie o co tu biega? Dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Sterowniki w windzie sie pokaszanily, polecam swierza instalke. Czy to XP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joda22 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Tak to XP. Świeża instalka znaczy format? Bardzo chciałbym tego uniknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Tak to XP. Świeża instalka znaczy format? Bardzo chciałbym tego uniknąć. Na poczatek proponuje System Restore (przywracanie systemu), bo jesli to stery to to ma szanse pomoc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...