dzej Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 igrzyska niedlugo sie beda konczyc, a tu nawet tematu o nich nie ma :D Phelps i Bolt o.O Typy sa chyba z kosmosu, albo zostali wyprodukowani w tajnym laboratorium w NASA. Bezprzeczne gwiazdy tych igrzysk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 (edytowane) Nie ma tego tematu gdyż: 50% użytkowników bojkotuję tą imprezę na krwawej ziemi 50% użytkowników woli nie wypowiadać się na temat naszych występów :> Edytowane 20 Sierpnia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 (edytowane) w atenach zdobylismy medale w konfiguracji 3-2-5, a w pekinie narazie mamy 3-4-1, wiec nie rozumie twojego ostatniego zdania Edytowane 20 Sierpnia 2008 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Co nie zmienia faktu, że Bolt jest przechvj :D Tylko mnie zastanawia czy byłby w stanie 400 do tego wszystkiego biegać, bo na to też ma warunki.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Można pooglądać. Szkoda, że siatkarzom sie nie udało. A co do Phelpsa i Bolta to zdaje sie znaleźli coś innego niż nandrolon bo chłopaki jakieś takie chudziawe :lol: Pewnie wchodzimy w sportową erę nadludzi, albo półludzi-półpsów (czy co się tam namiesza w probówce) moim zdaniem są oni tego zwiastunami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 w atenach zdobylismy medale w konfiguracji 3-2-5, a w pekinie narazie mamy 3-4-1, wiec nie rozumie twojego ostatniego zdaniaSiatkarki - wpierdziel Siatkarze - wpierdziel Ręczni - wpierdziel To mnie właśnie boli. Najbardziej żal szczypiornistów, bo do dziwnego poziomu naszej siatkówki już przywykłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Nie ma tego tematu gdyż: 50% użytkowników bojkotuję tą imprezę na krwawej ziemi 50% użytkowników woli nie wypowiadać się na temat naszych występów :> a gdzie miejsce na moje "mam to w *%#%@..." ? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 A ja tam oglądam i podniecam się jak co 4 lata.. z resztą jestem wielkim fanem lekkoatletyki więc nie powinno to dziwić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurniczek Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 (edytowane) 263 - liczba poslkich sportowcow, trzeci kraj co do liczebnosci sportowcow pfffff Zal patrzec bylo gdy polski zawodnik w eleminacjach jakiejkolwiek dyscypliny zajmowal ostatnie miejsca, tak samo zal patrzec bylo, gdy w finalach zajmowali ostatnie miejsca. Juz wolalbym jakby pojechalo powiedzmy z 50 sportowcow i prawie wszyscy dochodziliby do finalu i zajmowali minimum te 4-5 miejsce. Wie ktos ilu naszych bylo w Atenach? Edytowane 23 Sierpnia 2008 przez kurniczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Siatkarki to chyba najwiekszy zawod.... Przed Igrzyskami z Chinkami wygrywaly, z Japonkami sie bawily doszlo co do czego i wpierdziel :| Siatkarze o dziwo podobala mi sie ta druzyna, w koncu bez Murka kiepasa, Gruszka tylko czasami wchodzil a i tak tracil punkty, szkoda Szczypiornisci no pech ;/ Troszke dali ciala w cwiercfinalowym meczu, to ich duzo kosztowalo Strzelectwo... poracha Szermierka troszke pecha, troszke niesprawiedliwosci Zapasy, Podnoszenie ciezarow N/C Obsady, to chyba jedyni na ktorych mozna liczyc Trafily sie tez perelki takie jak zloto w pchnieciu kula ;] Co bardzo cieszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_1t_ Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 IMO bohaterem polskiej ekipy jest Szymon Kołecki. Zdobyć srebrny medal olimpijski po takich kontuzjach to dla mnie szczyt determinacji, ambicji i hartu ducha. Oby za 4 lata było złoto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 kicha,, komuszki śmigają naproszkowani propaganda działa,, 4me nic tam się ciekawego nie stało :] wysłaliśmy pewnie kilka tysięcy 'działaczy sportowych' oni to pewnie robią tam niezłe igrzyska i im bym właśnie najmocniej kibicował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 a mnie zastanawia czemu nikt nie komentuje "walkow" typu: - gimnastyka artystyczna i te dziewczynki co mialy po 14lat - final kobiet strzelania z luku Korea vs Chiny, Koreanki maja ostatnie 3 strzaly i na tablicy z wynikami (po kazdym "strzale" wyniki jest aktualizowany) dziwnym trafem gdy Koreanki strzelaly zamiast wynikow byly dziwne animacje co mogly spowodowac atak padaczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 a mnie zastanawia czemu nikt nie komentuje "walkow" typu:Bo to temat zastępczy jest - historia dnia. Żeby można Było mówić o oszustach Chińczykach i wspaniałych gladiatorach areny z Jamajki (sprinterzy) i USA (Phelps) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 (edytowane) Ale o co chodzi..? Twoja wypowiedź brzmi tak jakby Jamajczycy i Phelps też byli oszustami.. Nie zapominaj, że oni od kilku lat regularnie coś wygrywają, zdobywają. A Chinole? Wzięli się znikąd i nagle tyle złotych medali.. Apsurt! Szczególnie niektórzy ciężarowcy i ta pływaczka, co wygrała złoto w wyścigu na 200m motylkiem. Nikt nigdy o nich nie słyszał i nagle takie wyniki.. Edytowane 25 Sierpnia 2008 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 tyle ze w atenach w klasyfikacji medalowej Chinloe zajeli drugie miejsce, zaraz na USA. U siebie przegonili wszystkich. Zadna niespodzianka. A czy sie szprycuja? Wszyscy sie szprycuja ;] tylko nie wszyscy wpadaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Ale o co chodzi..? Twoja wypowiedź brzmi tak jakby Jamajczycy i Phelps też byli oszustami..Krótko - bo są. Trochę dłużej - jeżeli jest cos co pozwala lepiej skakać to Małysz też :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 A skąd nagle Chiny to taka potęga sportowa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Chiny zostaly podzielone na okregi i kazdy okreg trenowal sportowocow do odpowiedniej dyscypliny. Do tego maja w czym wybierac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...