nebhaem Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Witam, mam pytanie, chce kupic swojego pierwszego notebooka i zastanawiam się nad dwoma typami (wydaje mi sie ze najlepszymi jakimi znalazlem w tej cenie). Cały sprzet maja praktycznie identyczny tzn, min - Intel Core 2 Duo T5750 2 x 2,0 GHz - 4096 MB RAMU - Dysk 250 GB - 15,4 ekran błyszczacy - DVD Super Multi Drive itd Moj problem tkwi w tym, ze roznia sie producenci i karty graficzne. Typ 1: To COMPAL FL90, NVIDIA GeForce Go 8600GT 256 MB. Typ 2: To ASUS S96S, NVIDIA GeForce Go 8600GS 256 MB. Nie wiem czym sie kierowac producentem czy karta. Z tego co czytalem i slyszalem to typ 1 ma lepsza karte, a znow producent jest lepszy w 2 typie. Ktory wybrac?? Chcialbym poznac wasze opinie na ten temat. Za wszelkie informacje z gory dziekuje:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Najpierw obejrzyj w sklepie czy też i u znajomego czy nie przeszkadza Ci "błyszcząca matryca". Możesz się zawieść. Ja na tym widzę tylko swoja twarz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Co do tematu: 1. Ja tu się produkuję i piszę http://forum.purepc.pl/temat/co-kupic-note...y-temat/270927/ a tu widzę, że sobie to lekceważymy, tudzież olewamy. 2. Zły dział. A co do problemu: 8600GT jest mniej więcej o połowę szybszy od 8600GS. Co do producenta- Asus jest ok, ale jeśli ma być serwisowany w Orice, to lepiej, jakby w ogóle nie miał serwisu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Racja, ostatnio czekałem ponad miesiąc za Asusem... Orica jest boska. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...