lukaszex Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Wlasnie zainstalowalem u siebie w komputerze tą dzwiekowke. Wzgledem zintegrowanej gra o niebo lepiej. Teraz mam pytanko: Czy musze odinstalowac stare sterowniki od integry i czy musze cos zmieniac w biosie?? Aha i jakie sterowniki bylyby najlepsze do tej karty, narazie mam zwykla ze strony creativa. Wielkie dzieki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 (edytowane) Przeczytaj ten temat, wywal stery Creativa i kombinuj :) http://forum.purepc.pl/temat/oprogramowani...000-asio/63498/ Ja mam Kx'y + Winampa + Plugin firmy Octiv (dziala do wersji 5.24 Winampa).. co prawda zaprzestali update'ow ale mozna znalezc w sieci "Volume Logic" (bezpański software obecnie). Masteruje w czasie rzeczywistym sciezke, wyrazna roznica. Edytowane 20 Sierpnia 2008 przez Neon69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...