maax990 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 (edytowane) Ładnie maax, jak to mówi jeden z naszych sympatycznych kolegów nie pier*****sz się w tańcu ;) Widzę ze musze do Ciebie wpaść z GF 6600 to zrobimy z 250 BLCK :lol2: Hehehehe hehehehe prawie jak class,prawie jak zywiec :) no to albo cos z pokroju gf5200 i cos docisniemy ta padaczke :) aaa no tak zapomnialem ze masz stare dane mnoznik ustawiony na sztywno 17,wszystkie inne progsy widza normalnie ale jak zaczynam przeginac z oc to cpu-z pokazuje o 1 mniej validacje robione na chlodzeniu powietrzem Edytowane 24 Sierpnia 2009 przez maax990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guderian Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 idziesz w gore:P przestane czytac do egzaminu i biore sie do roboty jak tak dalej pojdzie ratowac honor dfi;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maax990 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 idziesz w gore:P przestane czytac do egzaminu i biore sie do roboty jak tak dalej pojdzie ratowac honor dfi;)238 nie zadazylem zrobic walida,ale przeciez wiemy ze dfi za taka kase powinna isc grubo,pamietam jak dawalem za asusa 800zl a za dfi 1200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guderian Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 no niestety ale moja rev konczy sie w okolicach 234, choc drobne nadzieje sa, nowy bios i glebsza zabawa z mobo ale gratuluje nie widzialem na naszym forum wiekszych wartosci:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maax990 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 no niestety ale moja rev konczy sie w okolicach 234, choc drobne nadzieje sa, nowy bios i glebsza zabawa z mobo ale gratuluje nie widzialem na naszym forum wiekszych wartosci:) 238 widzialem ale nie umie zwalidowac,sam nie wiedzialem ze ta plyta to taki skarb,kupilem swojej kobiecie ja i chodzila z c0 na def Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Fajny mobas...moja V2 robi jedynie BCLK 221...........ale wsumie Blue na swoim RE2 tez tyle robi wiec nei jest zle B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Wynik zacny gratki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maax990 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 (edytowane) dzieki,pewno cos tam podbije moze o jeden moze dwa,ty i zibi zabawiacie sie classem wiec mysle ze niebawem wyskoczysz z 245-250 Edytowane 24 Sierpnia 2009 przez maax990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 @maax Wstaje Ci normalnie mobas przy bclk >230 czy wchodzisz do windy na nizszym i podbijasz jakims progsem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maax990 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 (edytowane) @maax Wstaje Ci normalnie mobas przy bclk >230 czy wchodzisz do windy na nizszym i podbijasz jakims progsem? hmm wiesz,ustawilem na 228 i wstaje wlazi itp potem vturbo z asusa wiecej nie dawalem Edytowane 24 Sierpnia 2009 przez maax990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocza Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Super wynik. Gratki Prawie jak class, prawie nie robi w tym wypadku roznicy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maax990 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 (edytowane) @maax Wstaje Ci normalnie mobas przy bclk >230 czy wchodzisz do windy na nizszym i podbijasz jakims progsem? 235 wlaz mi raz,nie nagralem potem tylko tyle: klik i update o 1bclk narazie plyta/proc sie konczy,pozostaly mi 2 ustawienia cpu skew i IHO skew,nie wiem do czego sa ale moze cos poprawiaja w bclk,jak z tym jest wie ktos?? Edytowane 25 Sierpnia 2009 przez maax990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Na Bisotarze TP45 pomagaly w oc. Na Asusie tez ponoc to cos daje....z opisy wynika, ze pomaga w oc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maax990 Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Na Bisotarze TP45 pomagaly w oc. Na Asusie tez ponoc to cos daje....z opisy wynika, ze pomaga w oc :)no to za kilka dni cos moze wstawie,chcialbym 240,bylo by fajnie bo plyta tania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mardock81 Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 (edytowane) witam,mam problem z podkreceniem proca na stabilne 4000mhz,chyba trafilem mega padake.Windows odpala sie przy 4300mhz i napieciu 1,35 ale zaraz bluescreen i restart.Moze cos zle ustawiam,co doradzicie,jakie ustawic napiecia itp bo krew mnie zalewa,wiekszosci ludzi lata na 4.2 w gore a u siebie nawet 4.0 nie moge uzyskac. Edytowane 3 Września 2009 przez mardock81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maax990 Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 proc d0? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mardock81 Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 (edytowane) proc d0?tak,D0 pakowany 21/07/09 BATCH 3919A636 S-spec : SLBEJ Edytowane 3 Września 2009 przez mardock81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Jesli masz mobasa w revizji V2 to zobacz z ustawieniami 191x21 przy napieciu proca i QPI 1,256V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mardock81 Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Mam zwykłego mobasa P6T nie deluxe i rewizja 1xxx :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 jaki bluescreen? czytales topik o i7? 101 - vcore up 124 - vtt up 9c - pamieci nieteges Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 (edytowane) W kazdym razie mozesz sprawdzic na tych napieciach co podalem...najwyzej blue screen :) Ja na poczatku tez biadolilem na moja pyte, ze padaka i wogole, ale po jakims czasie ja wyczulem :) Edytowane 3 Września 2009 przez czolo7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maax990 Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 (edytowane) 1.35vtt i 1.35vcpu a potem se zjedziesz z nimi,te asusy to chyba najlatwiejsze oc,u mnie p6t 20x210 1.34vcpu i 1.35vtt Edytowane 3 Września 2009 przez maax990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mardock81 Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Juz jest jakis postep,proc lata stabilnie na 4.0 na 1.28V i QPI 1.265V przy 20x200 i 21x191.Teraz chcialbym wiecej ale nie wiem na ile max ustawic i czy PLL tez zmieniac czy dac auto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maax990 Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Juz jest jakis postep,proc lata stabilnie na 4.0 na 1.28V i QPI 1.265V przy 20x200 i 21x191.Teraz chcialbym wiecej ale nie wiem na ile max ustawic i czy PLL tez zmieniac czy dac auto.hmm ile sie da :)stopniowo,musisz sam to wszystko ogarnac,jak skonczysz z procem pobaw sie uncore,daje dosyc duzego kopa ramowi tutaj masz mniej wiecej jak to wyglada KLIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatroX13 Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 no to za kilka dni cos moze wstawie,chcialbym 240,bylo by fajnie bo plyta tania... i co udało Ci się uzyskać 240 BLCK, jeśli tak to już naprawdę zacny wynik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maax990 Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 i co udało Ci się uzyskać 240 BLCK, jeśli tak to już naprawdę zacny wynik.wiesz,jakos mi sie nie chce kombinowac z zaawansowanymi ustawieniami,mysle ze do uzyskania ktos tam pytal ile idzie max proca pocisnac wiec 4.9 do zrobienia a calkiem nidawno policzyl pi 1m na 4850-moze znajde screena to zapodam cpu-z ma jakis problem z plyta i bclk powyzej 227,w progsie obniza mnoznik na x20 chodz normalnie jest 21 (real temp,cpu tweaker)pi szyb ciej tez liczy zreszta zobaczcie sami 4.8 i mnoznik spadl w cpu-z Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guderian Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 zadowolony z cepa??:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maax990 Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 zadowolony z cepa??:)no widzisz dziala hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY2005 Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 no widzisz dziala hehe A możesz podać FPO/Batch swojego procka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maax990 Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 nie pamietam,poniedzialek-wtorek sciagam go to ci napisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...