szakulo Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) Mam takie pytanie bo właśnie jestem przed kupnem notebooka i chciałbym, żeby ktoś mi napisał jakie programy są potrzebne do jego zabezpieczenia- chodzi mi tu o jakieś antywirusy i inne programy zabezpieczające przed netem i takie tam. Te co są najwaŻniejsze i są potrzebne. Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez _OskaR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombay Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 zabezpieczajace przed netem :mur: nie mogłem się powstrzymać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaron Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) ... zabezpieczenia chodzi mi tu o jakies antywirusy i inne programy zabezpieczajace przed netem i takie tam.Z tych innych polecam dobry program "Wyciagnij kabel" jest to 100% gwaracji ze z netu nic sie nie przedostanie tylko ze minusem jest brak opcji autosartu z systemem wiec bedziesz musial aktywowac go manualnie.... Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez makaron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) Z działem to trochę nie trafiłeś, bo jak tak dalej pójdzie, to niedługo będą powstawać tu tematy typu "jak zainstalować gg w notebooku"- w końcu związane z notebookiem. Sam sobie już odpowiedziałeś- antywirus (+ firewall). To samo, co w stacjonarnym. Do zabezpieczenia przed netem- odłączasz kabel od modemu/sieci lokalnej i wyłączasz Wi-Fi. Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez _OskaR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 przepraszam "jak zainstalować gg w notebooku" ? :lol2: napisał po polskiemu, ale przecież wiadomo, że chodziło o wirusy,konie trojańskie i inne syfy dostające się z sieci internet odpowiedź już uzyskał a co do nazw programów avast + Spybot Search & Destroy załatwi Ci sprawę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombay Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Tylko nie Avast! Avira albo AVG. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Polecam FAQ. Szukajka itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...