Lysyn Opublikowano 7 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2009 U mnie jakos 222 x 18 nie chce isc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvadzio Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 a ja mam problem, nie moge sobie poradzic ze sterownikami od sonara, wpisuje ten smieszny kod z cd - przenosi mnie na strone, wybieram new install -> next i nic sie nie dzieje... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 14 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2009 Ja mialem SB Titanium wiec nie instalowalem Sonara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka2009 Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Czy nr rewizji tej płyty znajdę na opakowaniu od mobo czy tylko na pcb ?? Planuje zakup ale nie chcę trafić w 1.0 . Dzięki za informację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 sklep ddr2.pl i masz 100% pewności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sizeer Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Bloodrage GTI i DFI DK T3HH6 kosztują tyle samo, trudny wybór ~900zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostyn Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Bloodrage ma jedną wielkę wadę.... BIOS, a właściwie to jego brak. Troszkę przesadzam ale do "pełnego" BR od kilku miesięcy (może nawet i cztery miesiące) nie ukazał się ŻADEN NOWY BIOS! Ostatni nieoficjalny bios to G25 i ma on sporo wad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtremesystems Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 bo przeciez likwiduja Quantum Force.. ostatni bios jest z kwietnia p08 (oficjalny) G25 chyba jest z maja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Ciekawe czy beda wychodziły biosy nowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 wsparcie dla nowych proców to pewnie wyjdzie ale raczej jakichś konkretnych nowych zmian nie będzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtremesystems Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 (edytowane) panowie od bloodrage poszukajcie na necie lub sami sie wypowiedzcie na nastepujacy pomysl bios od flamingblade jest "podobno" identyczny jak bloodrage moze by go wgrac do blooda...dodam ze wychodzi czesciej niz bios blooda(ostatni chyba w lipcu) i co ciekawe ma te funkcje co G25 (current timings) dodane poszukajcie czy ktos probowal..lub jak kto odwazny niech sam spróbuje co w ogole myslicie o tym/?? http://www.foxconnsupport.com/download.asp...=&sort=BIOS http://www.foxconnsupport.com/download.asp...=&sort=BIOS popatrzcie na oznaczenie..przedostani do flaming blade jest identyczny jak ostatni do blooda czyli ostatni do flaming to cos jak g25 by bylo i nawet data relesu sie zgadza..co myslicie? Edytowane 31 Lipca 2009 przez xtremesystems Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDR2 Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 (edytowane) panowie od bloodrage poszukajcie na necie lub sami sie wypowiedzcie na nastepujacy pomysl bios od flamingblade jest "podobno" identyczny jak bloodrage moze by go wgrac do blooda...dodam ze wychodzi czesciej niz bios blooda(ostatni chyba w lipcu) i co ciekawe ma te funkcje co G25 (current timings) dodane poszukajcie czy ktos probowal..lub jak kto odwazny niech sam spróbuje co w ogole myslicie o tym/?? http://www.foxconnsupport.com/download.asp...=&sort=BIOS http://www.foxconnsupport.com/download.asp...=&sort=BIOS popatrzcie na oznaczenie..przedostani do flaming blade jest identyczny jak ostatni do blooda czyli ostatni do flaming to cos jak g25 by bylo i nawet data relesu sie zgadza..co myslicie? Raczej nie wejdzie inne pcb inne warośći v Edytowane 31 Lipca 2009 przez DDR2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtremesystems Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 V to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Mam taki problem, znajomy który wysłał mi właśnie te mobo, zapomniał dołączyć dźwiękówkę. Za nim dojdzie, pożyczyłem od kumpla SupremeFX, czy jest możliwość uzyskania dźwięku ?? Z góry dzięki za odpowiedź, bądź jakieś pliki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Powinna działać po doinstalowaniu sterowników. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Właśnie w tym problem ze sterowników nie można zainstalować i mi jej tez nie wykrywa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2009 czym sie rozni plytka blood rage gti od nie gti ?? , wiem ze nie gti jest tansza ale czym sie rozni to dojsc nie moge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siloss Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 GTI nie mam SAS i akcesoriów do zmiany chłodzenia NB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 zamowilem wlasnie flamingblade plytke jednak roznica ok 200 zl przewazyla nad dezycja czy bloodrage czy flamingblade , jak zloze to wszystko do kupy dam znac jak to hula i tak interesuje mnie oc na 4.0 wiec ta plytka powinna dac rade a tu zakupilem plytke http://www.neo24.pl/plyta-glowna-foxconn-f...ngblade%29.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 (edytowane) Stalo sie tak, ze kupilem okazyjnie DDR3 - wiec trzeba pujsc dalej i kupic resztę :P Co radzicie kupic - Blood Rage, Blood Rage GTI czy Flaming blade - mi zależy tylko na tym,żeby proc zrobil te 4 Ghz - 920 D0 oczywiscie. NIe zalezy mi na SLI ani na Raid. Na Rampage nie wydam tyle kasy bo nie jestem zboczony :P Edytowane 16 Sierpnia 2009 przez Blackwhite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 ud3r, asrock, flamingblade, asus p6t se, msi pro. jest w czym wybierać. 4.0 powinieneś na każdej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Ale ja pytalem tylko o foxconna - nic innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Stalo sie tak, ze kupilem okazyjnie DDR3 - wiec trzeba pujsc dalej i kupic resztę :P Co radzicie kupic - Blood Rage, Blood Rage GTI czy Flaming blade - mi zależy tylko na tym,żeby proc zrobil te 4 Ghz - 920 D0 oczywiscie. NIe zalezy mi na SLI ani na Raid. Na Rampage nie wydam tyle kasy bo nie jestem zboczony :P moim zdaniem jak z tych 3 to wybor jest jeden bloodrage , a jak nie to to flamingblade , i sadze ze lepiej odpuscic sobie wersje gti sa one troche okrojone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Kurcze mam metlik w glowie, a moze jednak posluchac kolegi prznar1 i kupic cos innego. Chodzi mi o 4 Ghz bez wiekszych problemow i zeby bylo latwo jakis blok na NB dobrac, ewentualnie na Mosfety. Asrock odpada, ale może jednak Gigashit - na temat UD3R czytalem wiele pochlebnych opinii. Jestem otwarty na propozycje. Max to 200 funtow czyli jakies 1100 pln. Co sadzicie na temat Asusa P6T deluxe V2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 (edytowane) pewne jest że 4.0 zrobisz na asrocku, ud3r, bez problemowo, bez jakiegoś chorego napięcia nawet na powietrzu. gorzej może być na p6t se ale i tak 4.0 jest nadal w zasięgu dla zdecydowanej większości procesorów. msi omijaj szerokim łukiem. nie żeby się nie dało 4.0 na tym osiągnąć ale to jest raczej niewypał z strony msi. choć może nowe rewizje są już dużo lepsze. poszperam coś o flamingblade gti. dalej masz pewnie do wydania jakieś 800zł bo chcesz kupić pełnego flamingblade'a wydatek nie wart żadnych pieniędzy. 3sloty na ram raczej nie potrzebna druga karta sieciowa a żadnych znaczących zmian w zasilaniu proca czy ramu czy czegokolwiek nie ma względem dużo tańszego flamingblade gti. za 800zł to już lepiej dołożyć te 50 czy 80 i kupić dfi dk, ud4p (ud4p a nie ud4. ud4p ma pcb ud5 i extreme. ) o nie doczytałem. masz 1100 na płytę śmiało kupuj dfi dk lub ud4p. :) dasz dobry block na proca i świat +4.2 stoi otworem :) a podkręcanie wciąga :D popatrz na ilear'a :D EDIT: dość szybko znalazłem kilka testów FB GTI bclk 200 jest w zasięgu :) a i jeszcze jedno jak mimo wszystko nie masz zamiaru wydać nawet 800zł na płytę to bierz albo asrocka albo gigabyta. Edytowane 18 Sierpnia 2009 przez prznar1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Odpuszczam - jedzie do mnie procek QX9650 i zobacze jak daleko jego pogonie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spoxxx Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 flamingblade kosztuje 717 zl nie 800 sam kupilem :) http://www.neo24.pl/plyta-glowna-foxconn-f...ngblade%29.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blackwhite Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Bez roznicy, ja w Polsce nei mieszkam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARK666 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Wiem ze temat dotyczy plyty foxxconna ale wrzuce swoje 3 groszaki .. <900 zl DFI DK T3eH6 x58 miedzy plyty DFI wcisnalbym Biostar-a, firma naprawde stworzyla fajna plytke [wsparcie z Biosami nie najgorsze] BCLK rowniez >230 warte uwagi <1100 zl DFI UT T3eH8 x58 >1100 zl eVGA classified x58 dla uzytku 24/7 czyli 3.8-4.2 GHz mozna rzec ze kazda plyta sie nada, jesli ktos lubi sie bawic to DFI/eVGA sa dla niego ze wzgledu na max BCLK w stawce :) Asus stworzyl dobre plyty i tyle, mi osobiscie najbardziej przypadl do gustu Asus p6t6 revo Foxconn- szkoda ze odpuscili ..bo plyta Bloodrage naprawde jest dobra, ale bez wsparcia nic sie nie zdziala.. ;/ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysyn Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Ma byuc nowy bios do Foxa niedlugo - ponoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...