pankaban Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 witam , mam zasilacz 400W firmy ProComp i nie wiem czy to wystarczy do używania na nim karty geforce 9600 GSO . Nie chce jej podłączyć i spalić od razu . Proszę o radę . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crystal84 Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 witam , mam zasilacz 400W firmy ProComp i nie wiem czy to wystarczy do używania na nim karty geforce 9600 GSO . Nie chce jej podłączyć i spalić od razu . Proszę o radę .jak chcesz spalić kompa to możesz śmiało podłączać wszystko :lol2: ten zasilacz do niczego się nie nadaje,jedynie do śmietnika...radzę kupić coś porządniejszego jeśli nie chcesz mieć problemów w użytkowaniu...modecom MC 400(400 W)/AmacroX Warrior AX450-PNF(400 W)/chieftec gps 400(400 W)-takich modelów szukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pankaban Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 jak chcesz spalić kompa to możesz śmiało podłączać wszystko :lol2: ten zasilacz do niczego się nie nadaje,jedynie do śmietnika...radzę kupić coś porządniejszego jeśli nie chcesz mieć problemów w użytkowaniu...modecom MC 400(400 W)/AmacroX Warrior AX450-PNF(400 W)/chieftec gps 400(400 W)-takich modelów szukaj.hmm mysle ze jezeli teraz zmienie zasilacz to cos mocniejszego zeby bylo na przyszlosc . Co byscie polecali? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czekus Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 jw. modecoma mc 400, chefa 450, corsaira 450... wszystko zależy od ceny jaką dyponujesz...jeśli wykulasz ~270zł to polecam to co mam w sygnaturce, jest cichy i porządny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...