Frezer Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Mam problem z wentylatorem... mam nowy procek box i po podlaczeniu wszystkiego wentyl sie nie kręci a jest podłaczony pod cpu_fun .... ??? Mam jeszcze od starego procka box s754 wentyl i moje pytanie brzmi czy można go podłaczyć pod płyte amd2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Mam problem z wentylatorem... mam nowy procek box i po podlaczeniu wszystkiego wentyl sie nie kręci a jest podłaczony pod cpu_fun .... ??? Mam jeszcze od starego procka box s754 wentyl i moje pytanie brzmi czy można go podłaczyć pod płyte amd2 ? Da się,ale możesz zmienić też sam wentylator bez zdejmowania radiatora... Podłącz stary box na "sucho" bez zakładania na socket i zobacz czy w ogóle się kręci bo może i być płyta strzelona... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 ewentualnie podłącz pod inną wtyczke i sprawdź czy działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frezer Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Podłaczyłem stary wentyl i śmiga aż miło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...