MeHow Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Dobra, szukalem, znalazlem wiele opinii, ale chodzi mi o to, jaka seria najlepiej sie kreci na dzien dzisiejszy? Z takich, ktore mozna dostac :) Tzn. co kupic, tak zeby na chlodzeniu powietrznym lekko wyjechac na z 1700 na 2600 lub wyzej. Pozdr MeHow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 widziałem wyniki kręcenia seri DLT JIUHB 0309 UPMW koeś na allegro je sprzedaje poszły jak świeże bułeczki :D :D :D przy dobrej płycie bez problemu masz 2600+ no i oczywiscie dobry wentyle tez musi byc rzecz jasna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Jeśli szukałeś to znalazłbyś temat który był poruszany dosyć niedawno. SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Pretorian, a co sadzisz o tym jak moglyby pojsc na mojej plytce z podpisu i coolerze od titana jakas taka nazwa z trojka na koncu :( nigdy nie umiem tego zapamietac :D Bo wiesz, teraz moj palomino chodzi na 2200+ lub 2300+ i jestem ciekaw ile moglbym wykrecic z tego 1700+ 0,13u hmmm zastanawiam sie, czy taki deal mialby sens :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 -=maq=- ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) od dawna nie zdarzylo mi sie, zeby ktos na mnie najechal za szukaj hyhy ale gdybys dokladnie czytal wiersze i miedzy wierszami, to bys sie zorientowal, ze szukalem b. duzo i teraz mam kurde mlyn, bo w jednym watku mowia, ze taki dobry, w drugim, ze taki lepszy, w trzecim, ze tamte wszystkie to kicha w porownaniu z jeszcze innym. Powiedzcie wiec, ktory jest najlepszy, bo ja juz sie w tym wszystkim pogubilem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 A ja mowie nie wierz w zadne serie. Poprostu szczescie ma tu duzo do gadania. Moze Ci sie trafic b.dobry z teoretycznie "beznadziejnej serii" i na odwrot. Jezli juz chcesz kupic XP 1700+ to ten na nizsze napiecie 1,5V DLT3C bodajze.Bedziesz mial wiekszy "zapas mocy" Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Pretorian, a co sadzisz o tym jak moglyby pojsc na mojej plytce z podpisu i coolerze od titana jakas taka nazwa z trojka na koncu :( nigdy nie umiem tego zapamietac :D Bo wiesz, teraz moj palomino chodzi na 2200+ lub 2300+ i jestem ciekaw ile moglbym wykrecic z tego 1700+ 0,13u hmmm zastanawiam sie, czy taki deal mialby sens :) heh, powiem ci tak Mehow :D na początku miałem 1600+ palomino szedł na 1620 mhz, potem się przypaliłem na 2000+ co było kompletną porażką szedł dopiero stabilnie na 145fsb, postanowiłem się z nim pożegnać ( sprzedałem go kupilem 0.13 i jeszcze mi na piwo zostało) zakupiłem wkoncu 0.13 - ale sie okazało że to steping A0 :( , potem był mój drugi 0.13 tym razem B0 JIUCB który już się krecił stabilnie na 2000mhz :D , niestety chciałego sprzedać wyciągnołem go z mobo i włozyłem jeszcze raz, :( :( umarł nie wiem co się stało. Chłopak poszedł na gwarancje a w między czasie kupiłem P4 2.4 który się kręci bez problemu na 3.1 ghz !!! Tak więc uważam że jak sprzedasz to co masz teraz i kupisz 0.13 spokojnie wyciśniesz więcej z tego 0.13 i jeszcze ci kasa zostanie !!! :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Polecam TEGO lub TEGO. Zbieżność loginów nieprzypadkowa :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hans Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 U mnie to co ponizej na titanie TTC-D5TB/CU Ogolnie fajnie by bylo zalozyc topic w ktorym kazdy by wypisywal dokad dojechal na 0.13 (1700+) na default vcore tak zeby prime95 byl stabilny (w ten sposob w jakis ujednolicony sposob mozna by ocenic ktora seria rzeczywiscie jest lepsza.. tak tylko sobie rozmyslam .. ;-) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Polecam TEGO lub TEGO. Zbieżność loginów nieprzypadkowa :-) jedno szybkie pytanko czemu sprzedajesz ?? :roll: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 hmmmm czemu ludzie nie widza takiego czegos jak SZUKAJ :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 hmmmm czemu ludzie nie widza takiego czegos jak SZUKAJ :( chłopcze drogi, wszyscy wiemy że jest funkcja szukaj ale może kolega Mehow nieznalazł nic co go interesuje więc zapytał jeszcze raz, jeżeli cię to nie interesuje to nie pisz jakiś <span style="color:red;">[ciach!]</span>ł typu już było, szukaj !!! odtego są moderzy i admini Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 hmmmm czemu ludzie nie widza takiego czegos jak SZUKAJ :( chłopcze drogi, wszyscy wiemy że jest funkcja szukaj ale może kolega Mehow nieznalazł nic co go interesuje więc zapytał jeszcze raz, jeżeli cię to nie interesuje to nie pisz jakiś <font color="#FF0000">[ciach!]</font>ł typu już było, szukaj !!! odtego są moderzy i admini sorka ze tak napisalem ale troche mnie to denerwuje pozatym tworca tego posta nie jest nowym tylko juz ma bardzo duzo udzialu na forum a postow o podkrecaniu t-bredow bylo poprostu od zajeb..... wzdluz i wszerz chlopcze drogi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 hmmmm czemu ludzie nie widza takiego czegos jak SZUKAJ :( chłopcze drogi, wszyscy wiemy że jest funkcja szukaj ale może kolega Mehow nieznalazł nic co go interesuje więc zapytał jeszcze raz, jeżeli cię to nie interesuje to nie pisz jakiś <font color="#FF0000">[ciach!]</font>ł typu już było, szukaj !!! odtego są moderzy i admini sorka ze tak napisalem ale troche mnie to denerwuje pozatym tworca tego posta nie jest nowym tylko juz ma bardzo duzo udzialu na forum a postow o podkrecaniu t-bredow bylo poprostu od zajeb..... wzdluz i wszerz chlopcze drogi :D no wiem :D samego mnie wkurza jak jest na forum pięć postów jak kupić dysk jaką grafe itd... ale olewam to i nie czytam tego :wink: :roll: pozdro. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 hehe wiadomo :) pozdrowka i browarek dla ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Polecam TEGO lub TEGO. Zbieżność loginów nieprzypadkowa :-) jedno szybkie pytanko czemu sprzedajesz ?? :roll: :wink: Bo kupiłem trzy sztuki i sprzedaję "najgorsze" :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 -=maq=- ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) od dawna nie zdarzylo mi sie, zeby ktos na mnie najechal za szukaj hyhy ale gdybys dokladnie czytal wiersze i miedzy wierszami, to bys sie zorientowal, ze szukalem b. duzo i teraz mam kurde mlyn, bo w jednym watku mowia, ze taki dobry, w drugim, ze taki lepszy, w trzecim, ze tamte wszystkie to kicha w porownaniu z jeszcze innym. Powiedzcie wiec, ktory jest najlepszy, bo ja juz sie w tym wszystkim pogubilem :( To niepomyślałeś, ze jeśli ty zrobisz kolejny temat o tym samym to moze być taki mętlik? Dobra niech Ci będzie - Athlon 1700+ JIUHB 0302 - z tego co widziałem to najwięcej na nim wyciśli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 ja mam JIUHB 308 i jak narazie idzie na 2500+(mam go od niedawna) bez zmiany napiecia. mysle ze pojdzie duzo wiecej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PACO Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 ja mam JIUHB 0303 mam 2400+ i tez chodzi bez zmiany napiecia narazie czekam na lepszy coolerek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 DLT3C JIUHB0308-------2.3GHz 1.8v :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Bo kupiłem trzy sztuki i sprzedaję "najgorsze" :D . a te wyniki to są dla prime ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Polecam TEGO lub TEGO. Zbieżność loginów nieprzypadkowa :-) Czy napweno te procki tak dobrze się kręcą jak napisałeś na allegro czy to tylko taka ściema ??? Bo mam chęć zmienić swojego procka na 0,13 i chciałbym kupić coś pewno co się dobrze kręci !!! A jak możesz to na priv podaj mi za ile byś go oddał od ręki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 mechl!n jaka dales cene minimalna bo sie zastanawiam czy ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> udzial w licytacji czy poprostu pojechac na gielde, Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Prime nie robiłem- tylko jedna pętla 3Dmarka01. Wiem, że nie świadczy to wiele o stabilności proca, ale czasu brak... Cena minimalna to 270 zł. Jeżeli są jeszcze jakieś pytania to proszę na priva lub gg bo zaraz ktoś mnie tu zjedzie, że uprawiam prywatę :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CobraVerde Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 ostatnio dostałem z Sirius.pl trzy procki z serii JIUHB - 0307, 0308 i 0309, "fabryczne" napięcie 1.6V. wszystkie bez probelmu poszły na 2400+ ale tylko ostatni bez zmiany napięcie. pozostałe chodziły stabilnie na 1.625 i 1.65. pierwszy i trzeci poszły stabilnie też na 2600+ przy Vcore 1.65 i 1.625 czyli całkiem nieżle. chłodzenie Volcano 9, temp. max. 46 st. (gry, kodowanie mpeg2). wcześniej OC wychodziło mi kiepsko bo miałem zasilacz Megabajta 300 ale po zamianie na Chiefteca 360W poszło wszystko znacznie lepiej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...