Milo Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Całkiem ciekawe kolumny recenzje możecie przczytac tutaj: http://gear.ign.com/articles/392/392035p1.html?fromint=1 Manufacturer Creative Labs Price $399.95 Features -Six satellites and one sub -600 watts of "system power" -Remote control Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Może i ciekawe ale co z tego ?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 A to z tego że jezeli ktoś sie intersuje troche głośnikami to go to zaintersuje a jeżeli ciebie to nie intersuje to nikt ci nie kazał tutaj wchodzić!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Sorry :oops: ale nie przeczytałem dokładnie tematu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 sajne sa, ale nie na moja kieszen :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 No interesujace, ale za drogie niestety. U nas bede ze 300zl drozsze jeszcze pewnie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 no wlasnie to jest wkurzajajace ze jak pojawiaja sie u nas od razu pare ste zl drozej co za gowno :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Tak jest i co zrobić ale faktycznie za dużo za nie wołają wolał bym sobie dodac i kupic jakis zestawik Kody albo Jamo lub jakieś kombo tanie Sony albo coś w tym stylu! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Ja mam THX 5.1 i widzę, że te różnią się tylko jednym głośnikiem - reszta jest dokładnie taka sama. Subwoofer jet naprawdę mocny, z satelitami jest gorzej, ale i tak można się zdziwić ile mocy upchali w takich gówienkach. Jeszcze o satelitkach - w atrykule napisali, że głośniki w satelitkach wyglądają jak szajsy, ale ich moc jest niesamowita (to też napisali). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 A ja tam wole dwa Altusy 140 + jakiś wzmachol i żadne 600W Creative'a mi nie podskoczy... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Miałem kiedyś Altusy 110+Subwoofer Creative z zestawiku Soundworks Digital+Satelity 2 z tego samego zestawiku słuzyły one jako Surround i to wszystko było podłączone do wzmacniacza 5x100Wat ale kompoa podłanczałem analogowo bo cyfrowego nie było jak i działałem w Dolby Sourround Pro Logic i musze powiedziec że fajnie to chodziło i powera miało też niezłego ale efekty przestrzenne nie były za dobre ale ogulnie ujdzie!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 :D:D:D:D:D:D:D 600 wat LOL. :D:D:D:D:D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 :D:D:D:D:D:D:DJak to ma 600 wat to ja jestem wierzący dla mnie LOL. :D:D:D:D:D:D:D Subwoofer może i ma, ale satelitki wyciągaja jakies 20-30W - chociaż trudno powiedzieć, bo jeszcze na maxa nie puszczałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...