Skocz do zawartości
Dzodzo

Karta Graficzna Ati Radeon X1100 Ekspress

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem orginalna Viste ale oczywiście wieszała mi sie masakrycznie i zainstalowałem XP i tu mi sie robia gorki bo żaden drivers nie pasuje pod XP nie mam ani sterowników do WIfi ani sterowników do karty dźwiękowej i graficznej.Kombinowałem na różne sposoby ściagałem wszystkie możliwe sterowniki do karty graficznej jak i dźwiekowej pierw mi brakowało NET. Fremework 2.0 oczywiscie zainstalowałem teraz mi wyskakuje że mam nei opcjonalny systtem żebym zaistalowal ENVy też mi wyskakuje że system mam niekontabilny. System jest XP nie orginalny bez żadnych SP. I jest tu mały problem bo zainstalowałem EVEREST Home Edition i tu wielki moje ździwienie bo na Vista pokazywał mi że mam radeona X1100 profesional a tu mi wychodzi że mam radeona EXpress X200M. A na papierach jak i stronie firmy Packard Bell nie ma sterownikow na XP bo preferuja Viste. I tu pytanie jaka mam karte graficzna i jakie sterowniki mam sciagnac. menadzeru nic nie wychodzi istaluje i odisalowuje i nic nie pomaga system nie może znaleść sterownikow na kompie> nie dostalem plytki sterowniki mam wzucone na kompie pod folderem Drive nie pasuja do systemu to tez odpada strona głowna firmy tez odpada wszystkei rodzaje sterownikow tez nei pasuja jak i pod X1100 jak i X200M podaje wszystkei parametry a Everest też niechce znalesc sterownikow:) W menadzeru wychodzi brak sterownikow zgodnych z VGA i magistrali szeregowej USB urzadzenie PCI Kontroler Ethernet

Karta wideo ATI Radeon Xpress 200M (RC410M) Chipset

system XP profesional 2002

karta dżwiekowa Realteks ale ani Everest ani żaden program mi nie może pokazac jaki to model

Laptop Packard Bell T2130

pozdrawiam i czekam na propozycje bo ja juz rece rozkladam

jak co gg 3272511 :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi