QwaS Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 witam szukalem ale jakos nie znalazlem:) mam pytanie jak zrobic zeby w win2000 kiedy zamykam system wylaczym mi sie komputer a nie zeby wyswietlal mi sie 'mozesz bezpiecznie wylaczyc komputer" dopoki sam nie nacisne guzika?? mam jeszcze drugie pytanie dotyczace przegladania sieci w win2000 a mianowicie muli sie strasznie porownujac do win98 czy winMe czy mozna to jakos zniwelowac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 a Ty masz płytę at czy atx ?? jeśli at to tylko przełącznik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QwaS Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 full atx posiadam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoo Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Nie wiem czy dobrze pamiętam ale chyba w zarządzaniu energią była opcja : włącz zaawansowaną obsługe czy coś w tym stylu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...