s3in Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Witam, podłączyłem dysk Seagate 500GB SATA, komputer podczas włączania widzi go, tak samo w menedżerze urządzeń, ale w moim komputerze go już nie ma;/. Co zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilSWAT Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Stworzyć i sformatować partycję? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3in Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 właśnie nie wiem jak to zrobić, zazwyczaj tworzyłem partycje w tym biosowym menu przy instalacji windy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spisaczek Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 (edytowane) PPM na mój komputer>zarządzanie>zarządzanie dyskami>dany dysk>naciśnij PPM>utwórz partycje>formatuj Edytowane 22 Sierpnia 2008 przez Malutki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3in Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Wielkie dzięki, pozdro:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...