Ombre Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Do 100zł, liczy sie wytrzymałość, praktycznosc to chyba wszystko. Jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 (edytowane) Po pierwsze użyj szukajki http://forum.purepc.pl/temat/co-kupic/jaki.../228164/30.html Po drugie 100zł na dobry plecak, nawet do szkoły to... raczej troche mało. Oczywiscie można za tyle wyrwać plecak JanSportu, w tej cenie nic lepszego nie kupisz, więc IMO warto sie rozejrzeć. Mimo wszystko wyłożyłbym troche wiecej na to. Edytowane 22 Sierpnia 2008 przez el_gringo_dado Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Za 119 na allegro Jansport Trinity III Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Do 100 pln może cn600? 8O Wyjmujesz pokrowiec i masz świetny, duży plecak... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Jak plecak to tylko i wyłącznie z oferty JanSportu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 (edytowane) Pamietam jak za czasow mojej szkoly... zbiegiem okolicznosci ja i kumpel z klasy kupilismy ten sam model plecaczka... Po 3 latach... ja mialem jak nowke, a on praktycznie jak szmate. Ja czesto chodzilem tylko z jednym zeszytem... a on z pelnym zaladunkiem. Czasami drogie rozwiązania są na wyrost... Edytowane 25 Sierpnia 2008 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) do tej pory mam plecak "the virus" kupiony ~5 lat temu, dałem za niego około 100zł, wszystkie szwy mocno się trzymają, zamki działają jak nowe, odpowiednio dużo miejsca, dobry gruby materiał, wizualnie też spoko... a jak widzę te markowe szmaty w podobnych cenach to po prostu żal. zazwyczaj droższe markowe niczym się nie różnią od swoich tańszych(bo bez "nazwy") odpowiedników Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Do 100 pln może cn600? 8O Wyjmujesz pokrowiec i masz świetny, duży plecak... 8Omam taki plecak juz dobrych kilka lat, ciagle jak noweczka, polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3niu Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Polecam plecaki firmy LOAP, mam go już 4 rok i nadal trzyma się bardzo dobrze. Dałem za niego bodajże 85 zł. Utwardzane plecy, "pancerne" suwaki, JanSport i inne plecaki w tej cenie się chowają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 mam taki plecak juz dobrych kilka lat, ciagle jak noweczka, polecamI dożywotnia gwarancja w zestawie... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 ja ze swojej strony moge polecic wolfganga wloczykij 24, zajebisty plecaczek, mam go od kilku lat i wyglada jak nowka, nie liczac zniszczonego logo producenta w dolnej czesci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 JanSport i inne plecaki w tej cenie się chowają.Coś przesadzasz, jam jest fanboy jansportu i nie mogę się z tym zgodzić 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...