regaciarz Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Kupiłem dzisiaj monitor i zabieram się za składanie budy. Potrzebuję: Procka, płyty gł, ramu, karty graficznej, zasilacza i obudowy. Cały problem w tym, że nie będę miał do dyspozycji od razu całej kwoty, muszę więc składać po częściach. Od czego zacząć? Myślałem o budzie i zasilaczu ale może odłożyć to na koniec? Grafika to na 100% będzie radek 4850, obudowa Cooler master elite, 2 bg ramu w 1 kości( chciałbym dołożyć za jakiś czas jeszcze 2 gb( chyba, że nie byłoby problemu z obsługą 4x 1gb)). Procesor będzie podkręcany( jeśli zajdzie taka potrzeba ofc). Nastawiam się na 2 rdzeniowego intela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 (edytowane) E7200/E5200 P35-DS3L 4850 2x1GB A-Data EE 800+ Samsung F1 320 GB CM Elite Mobo dobrałem tak, by nie było problemów z obsługą więcej niż 4 warstw pamięci. Postaraj się jednak dołożyć do P5Q PRO. Edytowane 22 Sierpnia 2008 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regaciarz Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 ale ja nie potrzebuję dysku ;) i na dokładkę do płyty jak znalazł ;) + jakaś zasiłka do tego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Pentagram 500W - 160zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shmit Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Komputera nie kupuje się na raty :) , chyba że masz stary sprzęt do którego będziesz mógł wsadzić kupywane elementy . uzbieraj całą sumę i kup naraz a jak tak kupisz coś wcześniej to będzie tylko leżeć i tracić na wartości bo sprzęt komputerowy bardzo szybko traci na wartości jak wiadomo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...