q8ic Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Image Metrics Emily Ponoć panienka jest zrobiona od podstaw. Poza pewnymi niedociągnięciami .. ciężko wierzyć własnym oczom skoro są w stanie osiągnąć taki efekt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 ja to sie boje ze komputer bedzie za 3 lata zastepowal kobiete w domu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Przez pierwsze kilkanaście sekund myślałem "To kiedy pokażą tą Emily?" Robi wrażenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Przez pierwsze kilkanaście sekund myślałem "To kiedy pokażą tą Emily?" Robi wrażenie.Miałem dokładnie tak samo. Faktycznie, robi wrażenie. A to dopiero początek, ciekawe, co jeszcze będzie możliwe w najbliższym czasie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Trochę nienaturalnie porusza jeszcze brwiami i mruży oczy. Poza tym bajka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpAceR Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 ja to sie boje ze komputer bedzie za 3 lata zastepowal kobiete w domu...Zależy w jakich zastosowaniach :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pabliq Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 (edytowane) To ona nie jest prawdziwa? ;o Gdybym nie wiedział o co chodzi nie pomyślałbym, że to jakiś fake :D Edytowane 23 Sierpnia 2008 przez Pabliq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Czuć jeszcze tą sztuczność, ale jest nieźle... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 <seria epitetów połączonych z karpikiem> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurniczek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Warto dodac, ze komputerowa to jest tylko twarz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Jak dłużej pomyśleć o tej technologii, to nie jest ona już tak wspaniała. 1. nadal potrzeba aktorów 2. nie ma możliwości edycji i jak coś nie teges to trzeba nagrywać od nowa 3. na klipie widzimy twarz z przodu, a co z profilem ? 4. nie do użycia w grach, gdyż wówczas głowy byłyby okrągłe, chyba, że wymyślą sposób na rozłożenie nagrania w sposób podobny do tekstur. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 (edytowane) Jak dłużej pomyśleć o tej technologii, to nie jest ona już tak wspaniała. 1. nadal potrzeba aktorów 2. nie ma możliwości edycji i jak coś nie teges to trzeba nagrywać od nowa 3. na klipie widzimy twarz z przodu, a co z profilem ? 4. nie do użycia w grach, gdyż wówczas głowy byłyby okrągłe, chyba, że wymyślą sposób na rozłożenie nagrania w sposób podobny do tekstur. 1. skądś wzorce muszą być brane :) 2. jest możliwość edycji, wystarczy obejrzeć inne ciekawsze filmy na ten temat 3. twarz jest przerabiana na 3d, więc co za problem zrobić ją z boku, imo wystarczą dwie kamery 4. zobacz chociażby filmiki z unreal tournament3... ręcznie tego nie robili raczej :) Edytowane 28 Sierpnia 2008 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Skoro do tego wystarczy kamera i nie trzeba nawet pokrywać całej twarzy kropkami to mogliby takie coś udostępnić w uproszczonej wersji, ciekawe na jakie pomysły by ludzie wpadli po tym co się działo z demkiem Spore :D Rozwalił mnie jeden komentarz na youtube: "w ten sposób rząd USA preparuje wszystkie nagrania od bin ladena". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Robi wrażenie, to trzeba przyznać. Przy przeglądaniu natknąłem się także na coś podobnego: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Ja chcę taką Lare Croft :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...