ketyow Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Witam, nabylem od kolegi niemal za darmo (Anglia :wink:) P4 na socket 478 i mam ochote pobawic sie w krecenie go, tylko ze nie mam pojecia, ktore ze starszych plyt sa dobre, nie jestem na tyle zorientowany wstecz. No i bombowo by bylo jakby miala PCI-E, bo wkrotce bede mial luzem 8600GT. Z gory dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewastator Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 (edytowane) IS7 - o lepszą ciężko, ale ma AGP Edytowane 22 Sierpnia 2008 przez dewastator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ketyow Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 (edytowane) Dzieki. Faktycznie, znalazlem pare testow w necie i przoduja wyroby Abita, szkoda tylko, ze nie ma PCI-e. Przypomnialo mi sie, ze moja laska ma radka 9800 na strychu, wiec bedzie git :) Edytowane 22 Sierpnia 2008 przez ketyow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 IS7 - o lepszą ciężko, ale ma AGPDobrze wiedzieć ;) Trzeba się będzie pobawić od października ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacklio Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 A nie czasem Abit IC7, alternatywa Asus PC800 /Deluxe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PUNISHER Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 A nie czasem Abit IC7, alternatywa Asus PC800 /DeluxeIS7 jest bardzo dobry, niemniej jednak najlepszą płytą pod s. 478 był IC7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 ketyow, następnym razem racz użyć wyszukiwarki - http://forum.purepc.pl/temat/forum/0/socket-478-mobo/272998/ Co do pytania tematu to odpowiedź jest w podanym przeze mnie linku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...