sebx Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Witam , Potrzebuję skryptu VBS lub innego albo innej metody uruchomienia z CMD przy starcie systemu polecenia : C:\Program Files (x86)\Ray Adams\ATI Tray Tools>atsiv -f atitray64.sys Manualnie wszystko piknie działa ale skryptu nie umiem napisać - krótko mówiąc z programowania jestem noga :-) PS. Jeśli ktoś i tak nie wie jak to zrobić niech nie odsyła mnie do Google , tam trochę grzbałem ale nic z tego nie wynikło :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 PPM, nowy, skrót... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 PPM, nowy, skrót... A skrót wkleić do Autostartu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 gpedit.msc i skrypty uruchamiania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...