xtr Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 mam prośbe czy kto s moze wie gdzie w krakowie moge dostać materiał do zrobienia bloku bo szukam juz kilka dni i nie zanalazlem zadnego takiego sklepu :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 sorki ze sie przyczepiam ale nie bede zakladal nowego tematu. idetyczna sytuacja, tylko ze we wrocku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 sorki ze sie przyczepiam ale nie bede zakladal nowego tematu. idetyczna sytuacja, tylko ze we wrocku HUTMEN SA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 w Karakowie tez HUTMEN :) juz byly takie tematy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtr Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 ok thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtr Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 a nie mam jakiegos takiego sklepu bo jechac do huty po 1 kg miedzi to mnie goscie wysmieją tam bardziej na tony spzedaja chyba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 najpierw pojedz :) potem powiesz :) zobaczysz ... znajdziesz tam wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 a nie mam jakiegos takiego sklepu bo jechac do huty po 1 kg miedzi to mnie goscie wysmieją tam bardziej na tony spzedaja chyba chyba nie doceniasz konfrontacji stoczniowcy/hutnicy/gornicy vs 0,5 L 40% :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 a nie mam jakiegos takiego sklepu bo jechac do huty po 1 kg miedzi to mnie goscie wysmieją tam bardziej na tony spzedaja chyba :)mhhhh a nie pomyslales jak My wszyscy kupujemy w Hutmenie ?? zrzucamy sie na tone miedzi :) zawsze jest sklep firmowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtr Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 heeh spoko w poniedzialek powalcze moze wkońcu kopie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 heeh spoko w poniedzialek powalcze moze wkońcu kopie :lol:26 zeta kilo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 snap za plaskownik? jesli tak, to za jaki? 26 zeta / kilo to drogo dosc, szczegolnie w sklepie firmowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 u nas takie ceny sa bo to prawdziwy "sklep firmowy" :) sa 100% drożsi niż w hurcie ale ni ma nic innego a tam masz wybór i to niedaleko od centrum :) po za tym to niewychodzi drogo jak ktoś nie zamierza obleić tym ścian ;) p.s. ile u ciebie kilo kosztuje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtr Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 a wlasnie ile z jednego kilograma mozna zrobic sredniej wielkosci bloków bo jak bende kupowal to zebym sie nie wypuscil bo napewno kilka napoczatku zapsuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 u mnie roznie, np za 200mm plaskownika 50x10 - zaplacilem okolo 20 zeta, a wazyl rowno kilogram. ale za to za plaskownik 80x10 placilem chyba 25 za kilogram, ale nie pamietam bo wzialem go prawie 3 kilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtr Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 ale lipa szukalem 2 dni odpowiedniego plaskownika na blok i lipa nie ma (a raczej niewiem gdzie jest) bylem w 5 skladach z matalami kolorowymi i goscie maja max 8 mm grubosci to chyba troche za malo jakby ktos z was mial mozliwosc spzedac taki material na blok ta chentnie bym wysylkom kupil oczywiscie w rozsadnej cenie :-) wymiary raczej standardowe jak na blok a najlepiej na conajmniej 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 no to masz czas na namysl do jutra 8 rano, bo wtedy jade po miedz, jaki plaskownik? standartowy 10x50? 10x80? 20x40? takie napewno sa, cena to jakies 20-30 zlotych za ok 200 mm w przypadku 10x50, reszta nie pamietam, wysylka z gdyni 6 zlotych do 1 kg, za kazdy kg plus 1 pln jakby co to wal na maila przesylka idzie jakies 2-4 dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 kurde pojechalem dzisiaj do hutmenu ale sklep byl tylko do 16 :evil: za szyby widzialem takie fajne kawelki proszace tylko abym je na bloki przerobil a tu kupa :( teraz musze czekac do soboty bo w tygodniu nie zdaze tam przed zamknieciem ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtr Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 to tak jak ja wczoraj wyszedlem z pracy o 16:30 i zanim gdziekolwiek dojechalem to juz bylo pozamykane a dzisiaj wyszedlem 3 godz wczesniej i lipa niegdzie nie ma interesujacego mnie plaskownika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 miedz kosztuje srednio ok 16zl/kg a ciezar walsciwy miedzi to 9g/cm^2 wiec sobie policz ile mozesz zrobic z 1 kg blokow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 cm^3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...