creative79 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Witam kupiłem płytę GA-P35-DS3L i przeważnie wszystko działa ok ale raz na jakiś czas nie mogę włączyć komputera po włączeniu cały czas miga czerwone światełko na obudowie i komputer nie chce się włączyć dopiero jak potrząse obudową albo wyjmę kartę dźwiękowa i włożę z powrotem to włączy się normalnie ale to i tak nie zawsze nagrałem filmik jak by ktoś mógł zobaczyć byłbym wdzięczny bo już nie wiem co mam zrobić http://rapidshare.com/files/139509656/mpg.rar mpg.rar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Wygląda to na problem z zasilaczem Zakładam że wyjmując kartę odcinasz dopływ prądu czyli wyłączenie zasilacza powoduje potem możliwość uruchomienia komputera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...