TwisT Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Witam zastanawiam się nad kupnem pendrive 4gb. Musi byc szybki zarowno odczyt jak i zapis. Wybralem 3 sztuki i nie umiem się zdecydować którą kupić. Corsair Voyager 4GB Patriot Xporter XT 4GB OCZ Technology Rally2 4GB W sumie na juz to bym kupil Rally2, ale chcialem pierw poznac wasze zdanie.. Wazne jest tez aby nie blokowal sie z innymi urzadzeniami/kablami usb. rozumiecie o co chodzi. aby nie blokowal innych portów. Nie interesuje mnie co wy macie, tylko co byście kupili. Przydały by się jakieś benchmarki, ale nie koniecznie ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Corsair jest dosc gruby, dlatego w komplecie dostajesz przedluzke usb Z twoimi preferencjami wyblalbym Rally2 PS Zeby nie bylo uzywam Corsair 2x4GB i 1x8GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elviso26 Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2008 ja mam tego OCZ... jest szybki i relatywnie tani obudowa cała z aluminium... polecam.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...